[TGA 2023] Exoborne: bejutás, zsákmányszerzés, kimenekítés [VIDEO]

A Sharkmob kurrens-gen játékát a Level Infinite fogja kiadni. (Végre kezdik a fejlesztők és kiadók elhagyni a PlayStation 4-et és az Xbox One-t!)

 

Szerelkezzünk fel, jussunk be, majd meneküljünk ki. Ez az extraction shooter műfajának a lényege (magyarul nehezen lehet meghatározni: kimenekítéssel befejeződő lövöldözős játék), és ilyen az Exoborne is. Ez egy taktikai nyílt világú játék, amely egy apokaliptikus, szélsőséges természeti erők által átalakított Egyesült Államokban játszódik. Fedezzünk fel egy dinamikus világot, amely tele van harcoló frakciókkal és ellenséges játékosokkal, ahol gyűjtögethetünk, kraftolhatunk és harcolhatunk az életben maradásért. Ha megéri megszerezni, érdemes harcolni érte…

Az összeomlás óta az erőforrások szűkösek, az ellenség pedig mindenhol jelen van. A nagy kockázat nagy jutalmat hozhat, amire szükségünk lesz a túléléshez ebben az ellenséges világban. Háborúzó frakciókkal, ellenséges játékosokkal és szélsőséges természeti erőkkel kell szembenézned. Az ötlet egyszerű: hozzunk vissza többet, mint amennyit elveszítünk. A megfelelő technológia elengedhetetlen lesz a túléléshez. Találjuk meg, amire szükségünk van, vagy szedjük ki a legyőzött játékosokból, a visszatérés után pedig elkészíthetjük és testre szabhatjuk az Exo-Rigeket, felszereléseket, fegyvereket és modokat, hogy a következő küldetésen előnyünk legyen, de legyünk résen; a legjobb felszerelést gyakran a legnehezebb megszerezni.

Egyedül is nekivághatunk ennek az ellenséges világnak, de a barátok vigyázhatnak ránk. Szövetkezzünk régi háborús haverokkal vagy bajtársakkal; érdemes kiegyensúlyozottan használni a technológiai és Exo-Rig felszereléseket egy csapatban. Volt már tűzharc egy tornádóban? Készüljünk fel egy izgalmas és kiszámíthatatlan, újonnan kialakuló játékmenetre az anyatermészet jóvoltából. A tornádók, villámcsapások és apokaliptikus viharok összezavarhatnak minket, ellenségeinket és terveinket egyaránt. Egy dolog biztos: nincs két egyforma meccs.  Ha még újak vagyunk a műfajban, akkor a legnagyobb kihívások előtt megvethetjük a lábad, mielőtt nekivágnánk a legnagyobb kihívásoknak. A tapasztalt veteránok számára az extrém természeti erők, a vertikalitás és a játékstílusok széles választéka egyedülálló kombinációja gondoskodik arról, hogy az izgalmak ne maradjanak el.

Az Exoborne PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re (Steam) készül. Megjelenési dátuma nem ismert.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu