[TGA 2023] Futurisztikus kaland Tokióban: bemutatkozik a Last Sentinel [VIDEO]

A LightSpeed LA, a LightSpeed Studios egyik divíziója, nagy örömmel jelenti be legújabb projektjét, a Last Sentinelt, egy „új AAA minősítésű nyílt világú élményt”, amely egy futurisztikus Tokióban játszódik. A játék platformjai és megjelenési dátuma egyelőre nem került bejelentésre.

 

A Last Sentinel a főszereplő, Hiromi Shoda kalandjait követi nyomon egy futurisztikus világban, amely Tokió maradványai körül épül fel. Egyedülálló környezet, karakterek, narratíva és játékélmény jellemzi a Last Sentinelt, amely mélyen gyökerezik a disztópikus tudományos-fantasztikus irodalom, grafika és színházi hagyományokban.

„A Last Sentinel a LightSpeed LA nagyra törő bemutatkozó címe, amely kiemeli a játékosélményt és az beleélést mindenek felett,” mondta Steve C. Martin, a LightSpeed LA általános igazgatója egy sajtóközleményben. „A LightSpeed LA egy fejlesztő vezette megközelítésre összpontosít, amely ösztönzi a kreativitást és eredeti, interaktív narratív művészetet szállít, miközben kihasználjuk bőséges erőforrásainkat, széleskörű tapasztalatainkat és állapotának megfelelő létesítményeinket, hogy a leggazdagabb és legjutalmazóbb élményeket nyújtsuk játékosainknak.”

Jerry Chen, a LightSpeed Studios elnöke hozzátette: „A LightSpeed Studios büszke arra, hogy támogatja a LightSpeed LA-t, az AAA játékfejlesztő stúdiónkat, amely függetlenül működik globálisan koordinált modellünkben, a Last Sentinel kidolgozásában, izgalmas új AAA nyílt világú játékunkban. A Last Sentinel által nyújtott mélyreható élmény tükrözi elkötelezettségünket az innováció határainak feszegetése mellett a játékiparban, amely le fogja nyűgözni a játékrajongókat világszerte.”

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu