A Call of Duty fejlesztői visszavágtak Christopher Judge TGA-s kommentje után!

Judge, akit vagy Kratos hangjaként ismerhetünk (a 2018-as God of War és annak folytatása, a God of War: Ragnarök használta őt), vagy Teal’c-ként láthattuk a Csillagkapuban, egy ütős választ kapott az évente jelentkező franchise fejlesztőitől.

 

Tavaly Judge elnyerte a legjobb előadói teljesítmény díját, ugyanis a God of War: Ragnarökben ennyire jól adta elő Kratos karakterét. Idén viszont arra utalt, hogy a tavalyi, hosszú beszéde hosszabb volt a Call of Duty: Modern Warfare III sztori módjánál. Bár ő nem vette komolyan, a közönséget sokkolta vele. Idézzük, hogy mit mondott: „Nem fogok itt állni és hosszú beszédeket tartani. Ragaszkodom a forgatókönyvhöz. Nem lesz nyolc perces beszéd, mint tavaly. De vicces tény, hogy a beszédem hosszabb volt, mint az idei Call of Duty kampánya.”

Na, erre a Call of Duty közössége, illetve néhány jelenlegi és ex-fejlesztő is reagált. Ajinkya Limaya egy, azóta már törölt tweetben annyit írt, hogy a Call of Duty mindegyik God of War-játékot teljesen elpusztítja, és ez hasonlóan vicces. Nelson Plumey, aki a Treyarchnál kisegítő művészeti igazgató, azt kritizálta, hogy rövid ideig köti le a játékosokat, miután az a játék (mármint a God of War) el lett fogyasztva, és ő nem tud ezzel azonosulni. Voltak azért más hangnemet megütő válaszok is. Darcy Sander, aki a Call of Duty: Modern Warfare III-on is dolgozott a Sledgehammer Gamesnél mérnökként, azt írta, hogy a Call of Duty fejlesztői hallottak már rosszabbat is, de nem vár ilyesmit egy kollégától, pláne egy olyan rendezvényen, ahol az idei év eredményeit ünneplik, nem beszélve arról a sok információról, ami a fejlesztése során kiszivárgott.

A Call of Duty: Modern Warfare III kritikái között valóban felbukkant, hogy a sztorimód kifejezetten rövid, ám ennek ellenére remek eladásokat hozott össze (feltehetőleg a brand miatt…). Eközben jövő héten jön a God of War: Ragnarök számára egy ingyenes, roguelike DLC, a Valhalla.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu