Az új Xbox Game Pass Ultimate játék egyre jobb kritikákat kap [VIDEO]

Egy nemrégiben hozzáadott Xbox Game Pass Ultimate játék elragadó kritikákat kap a kritikusoktól, és jelenleg a 2023-as év egyik legjobban értékelt új játéka.

 

Az Against the Storm című roguelite városépítő játék most került fel a PC Game Passra, a szolgáltatás egy olyan szintjére, amely bárki számára elérhető, aki közvetlenül előfizet rá, vagy feliratkozott az Xbox Game Pass Ultimate szolgáltatásra. Az Xbox Game Pass esetében négy változat közül választhatnak a rajongók.

Az Xbox Game Pass Core a legolcsóbb opció, amely hozzáférést biztosít az előfizetőknek az Xbox Live online többjátékos szolgáltatásaihoz és a Game Pass könyvtárának kis játékválasztékához. Az Xbox Game Pass és a PC Game Pass a Game Pass Core után a következő lépcsőfok. A Vanilla Xbox Game Pass az Xbox konzolokon elérhető összes Game Pass-játékhoz hozzáférést biztosít az előfizetőknek, míg a PC Game Pass ugyanezt teszi PC-n is. Végül pedig ott van az Xbox Game Pass Ultimate, a szolgáltatás legmagasabb szintje, amely a Game Pass különböző verzióit egyesíti.

Az Xbox Game Pass Ultimate biztosítja az előfizetők számára a legtöbbet a pénzükért, mivel biztosítja, hogy hozzáférjenek az előfizetési szolgáltatás többi változatához kapcsolódó összes játékhoz és kedvezményhez. Az Xbox Game Pass Ultimate-re feliratkozottak már most megnézhetik a PC Game Pass legújabb kiegészítőjét, az Against the Stormot, amely e sorok írásakor éppenséggel a 2023-as év egyik legjobban értékelt új játékmegjelenése.

Az újonnan hozzáadott PC Game Pass/Xbox Game Pass Ultimate játék, az Against the Storm jelenleg 91-es összértékeléssel rendelkezik, ami az egész év egyik legjobban értékelt új videojáték-kiadványa. Még bőven van idő arra, hogy a pontszáma ingadozzon, de úgy tűnik, hogy az Against the Storm ettől függetlenül 2023 egyik legmagasabbra értékelt új játékaként fog emlékezni, ha minden elhangzott és megtörtént. Az érdeklődők már most kipróbálhatják PC-n az Xbox Game Pass Ultimate vagy PC Game Pass előfizetésükön keresztül.

Forrás: GameRant

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu