Elismert RPG-vel bővül a PC Game Pass kínálata!

A PC Game Pass egy kritikusok által elismert RPG-vel bővíti egyre növekvő címtárát, ezzel is erősítve a havi előfizetéses szolgáltatást.

 

 

A Pillars of Eternity: Definitive Edition a PC Game Pass könyvtárába került. A fejlesztő Obsidian Entertainment kritikailag elismert RPG-je már eddig is elérhető volt a Game Passon a konzolosok számára. Ám most a PC-s előfizetők is csatlakozhatnak a mókához.

A Pillars of Eternity: Definitive Edition az egyik a szolgáltatás mai két újdonsága közül, hiszen az Xbox Game Pass a Far Cry 6 személyében egy hatalmas nyílt világú játékkal is bővült.

Annak ellenére, hogy már több évesek, a Pillars of Eternity és a folytatása még mindig az Xbox Game Pass két legjobb szerepjátékának számít. Az Obsidian Entertainmentet a műfaj egyik legjobb fejlesztőjeként tartják számon. Olyan népszerű játékokkal, mint a The Outer Worlds és a Fallout: New Vegas, amelyek már a PC Game Pass alapjai. A rajongók még mindig türelmetlenül várják a fejlesztő következő nagy játékát, az Avowed-et. Ez a tervek szerint 2024-ben jelenik meg. Ám addig is rengeteg jól megbecsült Obsidian-játék szerepel már az előfizetéses szolgáltatásban.

A PC Game Pass hozzáadta a Pillars of Eternity: Definitive Editiont a folyamatosan bővülő könyvtárához. Az eredeti változatot a kritikusok jól értékelték, a Metacriticen 89 pontot kapott PC-n. Hasonlóan jó értékelést kapott a konzolokon is. Többször jelölték az Év játéka díjra. Sőt, a szintén 2015-ben megjelent The Witcher 3: Wild Huntot megelőzve több kiadványtól el is hozta a legjobb szerepjátéknak járó díjat.

A néhány évvel később megjelent Definitive Edition azonban tartalmazza az eredeti játékot, valamint a DLC-ket, a The White March 1 & 2 bővítményeket és a kulisszák mögötti tartalmakban gazdag Royal Editiont.

A korábbi Baldur’s Gate címek egyfajta szellemi utódjának fejlesztették ki. Így most alkalmasnak tűnik a Pillars of Eternity hozzáadása: Definitive Editiont a szolgáltatáshoz. A Baldur’s Gate 3 lenyűgöző sikere a The Game Awards-on felkiáltójelet tett az év egyik legnagyobb meglepetéssikerére. Bár a sorozat már évtizedek óta létezik, a legújabb rész sikere arra utal, hogy sok játékos idén ismerkedett meg először a Baldur’s Gate franchise-zal. Értelemszerűen a Pillars of Eternity PC Game Pass-megjelenése csábító lehet azoknak, akik az Év játéka győztes befejezése után további RPG-kre éhesek.

Az elismert játék mellett a Game Pass Ultimate ezen a hétvégén három ingyenes játék kipróbálását is kínálja az előfizetőknek. Az előfizetéses szolgáltatás ebben a hónapban tíz új játékkal bővült, és a Game Pass már most rengeteg további címet jelentett be az elkövetkező hetekben és hónapokban, amelyek közül több az első napon is elérhető lesz.

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu