Ki lesz a következő Batman? A Reacher sztárja nyilatkozott a témában!

MOZI HÍREK – A Smallville és a Titánok színésze, Alan Ritchson, aki jelenleg a Reacher című tévésorozatban játszik, reagált a pletykákra, miszerint ő lehet Batman James Gunn DC Univerzumában…

 

 

A Reacher-t alakító Alan Ritchson válaszol azokra a pletykákra, amelyek szerint James Gunn DC Univerzumának részeként ő játszhatja a Sötét Lovagot a Batman: The Brave and The Bold című filmben. A DC Univerzum új filmje már készül. Így a világ aktívan találgatja, hogy ki lesz a következő színész, aki Bruce Wayne-t alakítja majd Gunn franchise-ában. Bár a Batman: The Brave and The Bold csak néhány év múlva érkezik, gyorsan a DC stúdiójának egyik legjobban várt filmje lett.

Bár a DC-univerzum filmjének még hiányzik a megjelenési dátuma, Andy Muschietti már a helyén van mint a Batman: The Brave and The Bold rendezője, és valaki, aki esélyes a DC ikonjának eljátszására, az Ritchson.

A Reacher 2. évadának promóciója során Ritchsont a Fortress of Solitude-nak adott interjúban arról kérdezték, hogy ki nyerne a köpenyes igazságosztó és a címszereplő közötti harcban. Ritchson a továbbiakban kitért arra, hogy pletykálják, hogy ő játszaná Batmant, miközben a következő választ adta:

„[Nevet]. A sok pletyka mellett, hogy állítólag Batmant fogom játszani, hogyan tudnám lepipálni Batmant? Szívesen játszanám Batmant. Tudod, [Batman köpeny nélkül] valójában remek hasonlat. De úgy értem, Batmannek van egy barlangja, Reachernek pedig még háza sincs. Csak egy fogkeféje van. Szóval, szerintem Batmannek király cuccai vannak. A haver tele van pénzzel, és barlangjai, penthouse-ai és reflektorai vannak, amik hívják őt. Batman menőbb.”

Bár Ritchson jelenleg nem kötődik a DC univerzumhoz, a Reacher sztárja nem idegen a DC franchise-tól. Ritchson karrierjének egyik korai kiemelkedő szerepe volt a Smallville-ben. Vendégszerepelőként Arthur Curry-t, azaz Aquaman-t alakította. Ritchson a Smallville 5. évadának 4., „Aqua” című epizódjában debütált. Itt Tom Welling Supermanje találkozik a fiatal Aquamannel. Ritchson később néhány epizód erejéig visszatér a Smallville 6., 8. és 10. évadában. Itt az Igazság Ligája sorozatbeli változatának lett tagja.

Ritchson azonban újabb esélyt kapott a DC márkánál, amikor Hank Hall, azaz Hawk szerepére szerződtették a Titánok tévésorozatban. Ritchson Hawkja visszatérő vendégként kezdte a Titánok 1. évadában, majd a 2. és 3. évadban állandó szereplő lett. Sajnos Hank a Titánok 3. évadában az egyik elesett hős lesz, mivel Red Hood megöleti Hawkot.

James Gunn kijelentette, hogy mivel egyelőre nincs forgatókönyv, a Batman: The Brave and The Bold castingja még nem kezdődött el.

Ritchson egyre nagyobb sztár, különösen a Reacher után. Érdekes lenne látni őt egy olyan szerepben, mint a Sötét Lovag a Gunn-féle DC univerzumban. Még ha végül nem is Batman lesz, Ritchson visszatérése egy harmadik szuperhősös szereplésre üdvözlendő lenne. Hihetetlenül tehetséges színész, aki már rendelkezik tapasztalattal a műfajban. De egyelőre az idő eldönti, hogy ki fogja felvenni a köpenyt és a csuklyát a The Brave and The Bold-ban…

Forrás: Fortress of Solitude

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu