Friss hírek Celine Dion állapotáról – az egyik közeli családtag nyilatkozott!

MOZI HÍREK – A kanadai énekesnő, filmzeneszerző Celine Dion még 2022 decemberében osztotta meg, hogy Stiff-Person szindrómát diagnosztizáltak nála.

 

 

Celine Dion nővére őszinte frissítést osztott meg a listavezető énekesnő és dalszerző egészségi állapotával kapcsolatban egy évvel azután, hogy kiderült a Stiff-Person szindróma diagnózisa. Dion nővére, Claudette úgy nyilatkozott, a „My Heart Will Go On” előadója „nem tudja kontrollálni az izmait”.

„Keményen dolgozik” – mondta a 75 éves nő az 55 éves húgáról. „Ami összetöri a szívemet, az az, hogy ő mindig is fegyelmezett volt… Mindig is keményen dolgozott. Édesanyánk mindig azt mondta neki: >>Jól fogod csinálni, rendesen fogod csinálni<<.”

Claudette rávilágított nővére egészségügyi céljára, és a következőket mondta a kiadványnak: „Igaz, hogy mind a mi álmainkban, mind az övében az a cél, hogy visszatérjen a színpadra. Hogy milyen minőségben? Nem tudom”.

Ez a frissítés egy évvel azután történt, hogy Dion először osztotta meg a világgal a diagnózisát: 2022. december 8-án az „It’s All Coming Back to Me Now” előadója közölte rajongóival, hogy „nagyon ritka” neurológiai rendellenességet diagnosztizáltak nála.

„Korábban nem álltam készen arra, hogy bármit is mondjak, de most már készen állok” – jegyezte meg egy Instagram-videóban. „Már régóta küzdök az egészségemmel kapcsolatos problémákkal, és nagyon nehéz volt számomra szembenézni ezekkel a kihívásokkal, és beszélni mindarról, amin keresztülmentem”.

Továbbá megosztotta: „Sajnos a görcsök a mindennapi életem minden aspektusát befolyásolják”.

Dion kiemelte, hogy a rendellenesség „nehézségeket” okozott, többek között a járásban és az éneklésben. „Fáj, hogy ma kell elmondanom, ez azt jelenti, hogy nem leszek készen arra, hogy februárban újraindítsam az európai turnémat” – adta tovább. „Minden nap keményen dolgozom a sportorvosi terapeutámmal, hogy visszanyerjem az erőmet és újra teljesítőképességemet. De be kell vallanom, hogy ez egy küzdelmes időszak.”

A Grammy-győztes a gyermekeire – a 22 éves René-Charlesra és a 13 éves ikrekre, Eddyre és Nelsonra – támaszkodik ebben a nehéz időszakban.

Forrás: Daily Mail

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu