God of War: Hatalmas hír a rajongóknak! Hamarosan érkezhet a trilógia modern változata!

Egy legendás trilógia újjászületése körvonalazódik. A God of War sorozat, amely a PlayStation egyik legnépszerűbb játékaként indult 2005-ben, most új életre kelhet a modern konzolokon. Bár a régi epizódok elérhetősége PlayStation 5-ön eddig korlátozott volt, a streaming révén játszható régebbi változatok hamarosan helyet adhatnak egy friss, modernizált változatnak.

 

A God of War napjainkban a PlayStation kiemelkedő belső címei közé tartozik, ami miatt különösen sajnálatos, hogy a sorozat korábbi részeit bonyolult megközelíteni a PlayStation 5 platformon. Amennyiben nincs kéznél egy PS2 vagy PS3 konzol, a legegyszerűbb megoldás a régebbi generációk streamingen elérhető remaster verzióinak használata lehet, de úgy tűnik, ez hamarosan változhat.

Egy meglepő hír érkezett az Xbox közösségből, Nick Baker nevével fémjelzett, viszonylag megbízható forrásból, miszerint a közeljövőben egy új, még modernebb remaster csomag érkezhet a God of War játékokhoz. Baker, aki a The XboxEra Podcast adásában beszélt erről, nem teljesen biztos a dolgában, de úgy véli, hogy a modern verziók bejelentése akár már 2024-ben megtörténhet, és ha nem is jövőre, de legkésőbb 2025-ben a felújított görög kalandok PS5-ön is elérhetőek lehetnek.

Egyelőre nem ismert, hogy a God of War: Ascension is része lesz-e a csomagnak, mivel az eredeti trilógiáról esett szó, ez valószínűleg nem lesz így. Szintén nincs információ arról, hogy ki lesz a projekt mögött. Lehetséges, hogy a Santa Monica Studio, amely közel két évtizede vezeti a sorozatot, fogja ezt is kezelni, de nem zárható ki, hogy a remasterekre és remake-ekre szakosodott Bluepoint Games hozza vissza a régi, dühösebb Kratost.

Természetesen a fent említett információk nem hivatalosak, ezért óvatosan kell kezelni őket, de valószínű, hogy egy ilyen lépéssel a Sony sok régi és új rajongó álmát válthatná valóra. Különösen akkor, ha a modernizált grafika mellett a játékmenetet is kényelmesebbé tennék.”

Forrás: Eurogamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu