Két bombacím is érkezik január 26-án PS5-re és Xbox Series X-re!

A 2023-as év remekül sikerült a videojáték-ipar számára, és úgy tűnik, hogy 2024 is nagy durranással kezdődik, köszönhetően néhány hatalmas megjelenésnek.

 

Az iparág az utóbbi hónapokban számos kiemelkedő megjelenéssel bővült, és 2024 eleje már most is ígéretesen alakul. Különösen január 26-a egy olyan dátum, amire a játékosoknak érdemes odafigyelniük, hiszen ezen a napon kerül piacra a Like a Dragon: Infinite Wealth és a Tekken 8.

Mind a Like a Dragon, mind a Tekken hosszú és gazdag történettel rendelkezik, de az ezekre a címekre érkező új megjelenések közül mindkettő az eddigi legjobban várt projektek közé tartozik. Mindkét játék azt ígéri, hogy jelentős változásokat hoznak a saját franchise-aikban, miközben kitolják az eddigi határokat, így nem meglepő, hogy január 26-a ilyen jelentőségteljes nap lesz a játékipar számára.

 

MOZI HÍREK - A Like a Dragon: Infinite Wealth fejlesztője elárulta, hogy a játék a sorozat leghosszabb címe lesz, és napokig is eltarthat majd a befejezése.

 

Like a Dragon: Infinite Wealth: „végtelenül jó?”

 

A Like a Dragon: Infinite Wealth iránti lelkesedés bizonyíték arra, hogy milyen jól sikerült a Ryu Ga Gotoku-nak bevezetni a jelentős alapmechanikai változásokat a 2020-as Yakuza: Like a Dragonban. Ez a kiadás egy teljesen új arcot mutatott be a Like a Dragon franchise-nak, Ichiban Kasugával a legendás Kazuma Kiryu helyén. Ezenkívül a Yakuza: Like a Dragon teljes mértékben eltávolodott a franchise korábbi verekedős harci stílusától, helyette egy JRPG alapú, körökre osztott harci rendszert alkalmazva, amely továbbra is megmarad a Like a Dragon: Infinite Wealth-ben.

Az Infinite Wealth egyenes folytatása a Yakuza: Like a Dragon-nak, ismét Ichiban cipőjébe helyezve a játékosokat, és egy bővített, emlékezetes mellékszereplőkből álló csapattal. Mivel a játék jelentős része Hawaiiban játszódik Tokió szokásos helyszínei helyett, egyértelmű, hogy az Infinite Wealth az eddigi legátfogóbb megjelenés lesz az IP történetében. Az Infinite Wealth a legnagyobb térképpel és a legtöbb melléktartalommal rendelkezik majd az összes LaD cím közül, így a rajongók magas elvárásai teljesen indokoltak. Az Infinite Wealth január 26-án jelenik meg, csupán három hónappal a Like a Dragon: Gaiden után, amely fontos betekintést nyújtott Kiryu történetébe, és a karakter majdnem 20 éves története véget érhet, amikor az Infinite Wealth megjelenik.

 

A Tekken sorozat legújabb része, a Tekken 8 hamarosan megjelenik PlayStation 5, Xbox Series X|S és PC platformokon.

 

A Tekken 8-nak különös, egyedi vonzereje van

 

A Bandai Namco végül hozzáadja a legendás verekedős franchise-hoz, a Tekkenhez a Tekken 8-at, amely szintén január 26-án kerül kiadásra. A Tekken 7 majdnem egy évtizeddel ezelőtti megjelenése óta a közelgő projekt iránti várakozás érezhető.

A Tekken 8 úgy van meghirdetve, mint egy olyan kiadás, amely a franchise-t az új generációba viszi, egy kiterjedt narratívával és 32 újra tervezett játékkarakterrel. A játék kiemelt hangsúlyt fektet a lenyűgöző harci környezetekre és a színpadok rombolására, amely egyedülálló és kiszámíthatatlan összecsapásokhoz vezet. A Tekken 8 története a 2015-ös elődjének folytatása, ahol ismét Jin Kazama és Kazuya Mishima állnak a korokon átívelő, magas tétű harc középpontjában.

A Tekken 8 rendelkezni fog egy átfogó online móddal és vadonatúj mechanikákkal, mint például a Heat rendszer, amely forradalmasítja az agresszív játékstílust és minden karakternek egyedi játékon belüli csavart ad. A Tekken 8 és a Like a Dragon: Infinite Wealth mindkét franchise-ot új korszakba vezeti, új játékelemekkel és történetekkel megtöltve, így január 26-a egy olyan dátum lesz, ami a játékipart jobbá teszi.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu