Venom: Lethal Protector: kosztümkorlátokba futhat az Insomniac Games!

A ransomware támadáson átesett stúdiónak vannak lehetőségei arra, hogy folytassa a Marvel’s Spider-Man játékaiban megkezdett tradíciót.

 

2018-ban vette kezdetét az Insomniac Games Pókemberes sorozata, majd nem sokkal később a Sony Interactive Entertainment fel is vásárolta a stúdiót, ami ezután a Marvel’s Spider-Man: Miles Moralesszel és a második fő epizóddal is jelentkezett. Mindegyik részben elég komoly kosztümopciókat kaptak a játékosok, akik később egy Venom-játékra is számíthatnak, ugyanis a kiszivárgott fájlokból megtudtuk a stúdió menetrendjét a következő 7-8 évre.

A játékok között felbukkant a Venom: Lethal Protector is (ennek nevét még tuti meg fogják változtatni), de jogos lehet a kérdés, hogy a kosztümünk testreszabási opcióit hogyan oldják meg, hiszen míg Peter Parker és Miles Morales valóban pókgúnyába bújik, Venom esetében erről nincs szó. Az egyik áthidaló megoldás a képregényekből vehető át. A szimbióta attól függően módosítja a kinézetet, hogy kihez kapcsolódik. A Frank Castle-höz (Punisher) kapcsolódás ennek megfelelően módosított a látványon a Marvel What If…? képregényeiben. Venom Hulk és Venom Wolverine is jó példa a kinézet változására.

A másik opciót az eddigi Pókember-játékokban is láthattuk. Az Insomniac Games ugyanis Peter Parker és Miles Morales számára is tervezett egyedi kosztümöket, és bár nem mindig jön össze úgy, amit megfelelőnek nevezhetünk, a stúdió a rajongókkal közösen kreatív megoldásokkal rukkolhat elő, így lehet akár egyfajta pályázat is, és aki kiváló dizájnt nyújt be a PlayStation Studios alá tartozó fejlesztőknek, akár meg is valósíthatják, hogy a Sony konzolján felbukkanó karakter úgy nézzen ki, ahogy azt megálmodta a győztes.

Ebből kifolyólag pedig nem kell attól tartani, hogy Venom karaktere (ami alapból viszonylag egysíkú, ha a kinézetére gondolunk!) korlátozott lenne látványra. A megfelelő inspirációt és alapanyagokat meg kell találni, és azért nem kellene túlzottan idegen dizájnnal előállni. Ha mindez megvalósul, a stúdió bátran folytathatja az eddigi három játékban látott kosztümös tradícióját.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu