Karácsonykor, 56 éves korában elhunyt a legendás Call of Duty színész

56 éves korában elhunyt Kamar de los Reyes színész, akit a Call of Duty franchise gonosztevőjének, Raul Menendeznek szerepéről ismerhetünk.

 

56 éves korában elhunyt Kamar de los Reyes színész, aki a Call of Duty franchise-ban végzett munkájáról ismert. De los Reyes a legjobb Call of Duty-játékokban dolgozott, és hiányozni fog a franchise rajongóinak, valamint azoknak, akik követték a karrierjét a tévében és a moziban.

A Puerto Ricó-i színész 1967-ben született San Juanban, és már a 80-as években elkezdte karrierjét, több tucat filmben és néhány tévésorozatban szerepelt. Első munkája a játékiparban a 2012-es Call of Duty: Black Ops 2-ben volt, mint Raul Menendez, a Call of Duty történetének egyik legbrutálisabb gonosztevője. De los Reyes aztán 2018-ban újra eljátszotta ugyanezt a karaktert a Call of Duty: Black Ops 4-ben, majd ezt követően a Call of Duty: Mobile-ban és a Call of Duty: Vanguardban. A játékiparon kívül leginkább a One Life to Live és a Sleepy Hollow című sorozatokban nyújtott munkájáról volt ismert.

A család szóvivője szerint Kamar de los Reyes karácsony este rákban halt meg. Feleségét, Sherri Saumot, valamint három fiát, az ikreket, Michael Luis és Jobhn Rubét, valamint Caylent hagyta hátra. A hírek szerint a Call of Duty színésze szerepet kap a készülő Daredevilben: Born Again című sorozatban, amelyet a Marvel Studios jelenleg is fejleszt, és amely 2024-ben jelenik meg. Emellett jeleneteket forgatott a készülő Washington Black című sorozathoz is, amely valamikor a jövőben jelenik meg a Hulu csatornán.

Kamar de los Reyes karakterére, Raul Menendezre mindig is úgy fogunk emlékezni, mint a Call of Duty egyik legjobb karakterére és a franchise egyik legfélelmetesebb gonosztevőjére. A Cordis Die nevű terroristacsoportot vezető Menendez karizmatikus jelenléttel és a terror erős aurájával rendelkezett.

Kamar de los Reyes utoljára a 2021-es Call of Duty: Vanguardban jelent meg Call of Duty-játékban. Bár karaktere nem volt része a fő történetnek, Raul Menendez a Call of Duty: Vanguardban operátorként szerepelt, a Tyrants frakcióhoz tartozott.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu