Suicide Squad: Kill The Justice League: Deathstroke jó választás

A Rocksteady következő játéka (ami eredetileg májusban meg is jelent volna, de a Warner áttolta 2024-re, miközben továbbra is élő szolgáltatásos, live service marad) is bővülni fog a megjelenése után.

 

A Rocksteady sem úszta meg a szivárgásokat. Állítólag lesz egy horda mód, nagyobb csapatos küzdelmek erősebb bossok ellen (raidek), illetve a Destiny 2-ben látott Gambithez hasonlóan 4v4v4v4-es többjátékos élmény is lehet. Mégis Deathstroke csatlakozása a Task Force X-hez lehet a legérdekesebb újítás, és őt a játék kódjából derült ki, hogy Killer Frost és Killer Croc meleltt vele is bővülni fog. Négy első napi karakter lesz (Captain Boomerang, Harley Quinn, King Shark, Deadshot), de a Rocksteady már megerősítette, hogy a megjelenés után bővíteni fogják a stábot.

Bár nem mondták azt, hogy hány új karaktert terveznek, talán szezononként egyre számíthatunk. Deathstroke népszerű karakter a képregényes és TV-s (Teen Titans) megjelenése miatt, Slade Wilsont hiába alakította remekül Joe Manganiello, a DCEU nem nagyon vetette be úgy a filmekben, hogy komolyabb szerepe legyen. A játékban viszont a népszerűsége miatt a Rocksteady terméke iránti figyelmet erősíteni tudja a későbbiekben.

A Batman: Arkham Knightban láthattuk legutoljára, de akkor is csak járműben küzdtünk meg vele, azt megelőzőleg pedig a Batman: Arkham Originsben klasszikus módon küzdhettünk meg vele. A Task Force X-hez való csatlakozása logikusnak tűnik az Arkhamverzumban, ugyanis a Batman: Arkham Origins stáblistája utáni jelenetben Amanda Waller pozíciót kínál neki a csapatban. Erre építve a Rocksteady azt mondhatja, hogy Slade elfogadta a posztot, és csak Wallernek dolgozik a fő sztori során.

Deathstroke-ot a Rocksteady vészhelyzet esetén bevetheti, azaz ha a kutyát nem érdekli a Suicide Squad: Kill The Justice League, akkor vele bővíthet a stúdió, hiszen bérgyilkosként és zsoldosként bármelyik lőfegyvert bevetheti, kardjaival pedig közelharcban is remekelhet, de a falmászását, a dupla ugrást és a parkourt is be lehetne vetni…

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu