The Last of Us Part 2 Remastered: Hogyan frissíthetsz a PS5 verzióra?

Miközben a The Last of Us Part 2 rajongói készülnek az új Remastered változat közelgő megjelenésére, az eredeti kiadás tulajdonosai valószínűleg kíváncsiak arra, hogy a Sony kínál-e utat a frissítéshez? A rajongók szerencséjére a kérdésre a gyors válasz: igen, a Sony gyors és egyszerű és viszonylag olcsó lehetőséget kínál a The Last of Us Part 2 tulajdonosainak a frissítéshez.

 

Ez a hír jó hír a rajongóknak, akik abban reménykednek, hogy a Sony folytatja azt a tendenciát, hogy a remasterek és a játékok „Director’s Cut” változataihoz frissítéseket kínál a játékosoknak, akik már megvásárolták az eredeti kiadást. Sok ilyen játékhoz hasonlóan a The Last of Us Part 2 Remastered is számos újdonságot tartalmaz majd, köztük a Lost Levels (elveszett szintek) és a No Return nevű új, rougelike ihletésű módot. Ez az útmutató segít a játékosoknak eligazodni a frissítés folyamatában, és tájékoztatja őket arról, hogy mikor számíthatnak a folyamat hivatalos elérhetőségére.

Hogyan frissíthetsz a The Last of Us 2 Remasteredre?

A The Last of Us 2 frissítésének folyamata viszonylag egyszerű, bár sok játékos talán észre sem veszi, hogy ez egy lehetőség. A játék hivatalos PlayStation Store oldala azonban megerősíti, hogy a játékosok tíz dollárért frissíthetik a címet. Fontos megjegyezni, hogy a feltüntetett frissítési ár amerikai dollárban értendő, tehát lesznek külön, lokális árak is, amelyek például nálunk eltérhetnek a szimplán forintra átváltott ártól az éppen aktuális árfolyamon. A Sony bejelentette, hogy a megjelenés napján a lokalizált árak is elérhetőek lesznek.

Ahogy a Sony más, nemrégiben megjelent frissítési lehetőségek, például a Ghost of Tsushima Director’s Cut esetében is tette, a játékosok magán a PlayStation Store-on belül találnak majd egy „frissítési” lehetőséget. Ez a DLC-vásárlásokhoz hasonlóan fog megjelenni, a bolton belül egy külön ikon jelzi majd a frissítés megvásárlásának lehetőségét. A vásárlási folyamat ugyanúgy zajlik majd, mint a PlayStation Store bármelyik másik boltjában.

A The Last of Us 2 fizikai példányainak frissítése

A Sony egyértelművé teszi, hogy bár a frissítés elérhető a fizikai verzió tulajdonosai számára, csak a fizikai lemezmeghajtóval rendelkező PS5-össel működik. Ennek oka, hogy a játékosoknak minden alkalommal be kell majd helyezniük a fizikai lemezt, amikor játszani akarnak a The Last of Us Part 2 Remastereddel.

Mikor érdemes frissíteni a The Last of Us Part 2-t?

A játékosok a The Last of Us Part 2-t a megjelenés napján, 2024. január 19-én frissíthetik a Remastered verzióra. Mindenképpen nézzétek meg a PlayStation Store-t, majd kövessétek a fent felsorolt lépéseket a frissítési folyamat befejezéséhez.

A The Last of Us Part 2 Remastered 2024. január 19-én jelenik meg PS5-re.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu