Íme a Metacritic 2023-as szégyenlistája: a tíz legrosszabb értékelésű játék

Nem a felhasználói értékelésekre, hanem a sajtó értékeléseire építve állította össze az aggregátoroldal azt, hogy idén melyik tíz termék kapta a legrosszabb átlagpontszámot egy 1-100 skálán.

 

Ki kell emelnünk, hogy egyes játékok hiányoznak a listáról, ugyanis akkor kategorizál a Metacritic valamit, ha az legalább hét sajtóorgánumtól kapott értékelést. Pedig erre a listáról az azóta be is csődölt Fntastictól a The Day Before, esetleg az eredeti történet átírását biztosító, de ostoba módon kivitelezett The Walking Dead: Destinies is hiányzik, és ezeknek is minden bizonnyal lett volna hely a szégyenpadon, amin azért van pár meglepő játék.

 

  1.         The Lord of the Rings: Gollum (34 – PlayStation 5)
  2.         Flashback 2 (35 – PC)
  3.         Greyhill Incident (38 – PC)
  4.         Quantum Error (41 – PlayStation 5)
  5.         Testament: The Order of High Human (41 – PC)
  6.         Crime Boss: Rockay City (43 – PlayStation 5)
  7.         Hellboy: Web of Wyrd (46 – PlayStation 5)
  8.         Gangs of Sherwood (47 – PC)
  9.         Loop8: Summer Of Gods (49 – Nintendo Switch)
  10. Gargoyles Remastered (49 – Nintendo Switch)

 

A Daedalic Entertainment játéka a Gyűrűk ura IP-ből akkora kudarc volt, hogy a német stúdió visszavonult a játékkiadói posztjába, a Flashback második része egy bughalmaz és nem méltó az első rész legendás nevére. A Quantum Error egy olyan FPS, amit bár egy családi csapat fejlesztett, tele van a feliratozás súlyos nyelvtani hibákkal (amerikai stúdióról beszélünk!), a grafika bugos a jelenetek során (hiányzó pixelek a modellekről, ha nem tűnik fel, a fejünk fájdul meg tőle), a történet nagyon gyorsan követhetetlenné válik, a játékmenet pedig finoman szólva is amatőrnek hat. Azért is a TeamKill Media játékáról írunk hosszasan, mert jelenleg csak PlayStation 5-re érhető el, és ennél többet várt mindenki a játéktól, aminek már most KÉT folytatást is tervez a stúdió.

Ezúton is egy nagy taps ezeknek a játékoknak…

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu