A Final Fantasy 7 Rebirth fejlesztőjének jó híre van Sephiroth karakterével kapcsolatban!

A Final Fantasy 7 Rebirth alaposabb betekintést nyújt majd a hírhedt ellenség, Sephiroth elméjébe, ígéri a játék rendezője, Naoki Hamaguchi. A Square Enix folytatása megvilágítja a hősök és gonosztevők közötti határvonalat, Sephiroth karakterének eddig nem látott oldalait felfedve. A játékosok hamarosan mélyebben megismerhetik a Final Fantasy univerzum egyik legikonikusabb antagonistáját.

 

Naoki Hamaguchi, a rendező, nemrégiben sejtette, hogy a hamarosan megjelenő Final Fantasy 7 Rebirth hogyan fogja tovább bővíteni az eredeti játék mitológiáját, például a játékosoknak közelebbi betekintést engedve Sephiroth, az ellenfél elmevilágába. A Final Fantasy 7 kardforgató főantagonistája az egyik legemlékezetesebb gonosztevő a Final Fantasy sorozatban, ha nem a videojátékok világában egyáltalán. Ahogy a hosszú ideje Final Fantasy 7 rajongók tudják, Sephiroth egykor a Shinra SOLDIER programjából kikerült legnagyobb harcos volt, amíg a hatalmát adó torz kísérletek felfedezése arra nem késztette, hogy inkább elpusztítsa azt a bolygót, amit egykor védeni esküdött meg.

A 2020-as Final Fantasy 7 Remake-ben Sephiroth korábban lépett elő az árnyékokból, mint az eredeti 1997-es klasszikusban, először megjelenve, hogy a főhős, Cloud Strife-ot látomásokban gyötrelem, mielőtt a játék végén Midgar városán kívül a csapat elleni végső főnökküzdelemben megküzd velük. A Final Fantasy 7 Rebirth korai promóciós anyagai arra utalnak, hogy Sephiroth továbbra is jelentős fenyegetést jelent a közelgő folytatásban, ami csak illő, tekintettel arra, hogy a régi Final Fantasy 7 azon szakasza, amelyet a Rebirth adaptál, tartalmazza azóta híressé vált visszaemlékezést a sorsát beteljesítő sötétségbe való zuhanására Nibelheim elátkozott városában.

Naoki Hamaguchi rendező szerint a Final Fantasy 7 Rebirth mélyebben megvizsgálja Sephiroth karakterét, és a játékosok talán még együtt is érezhetnek vele valamennyire. Hamaguchi nemrégiben a Game Informerrel ült le interjúra, hogy megvitassák, hogyan fogják a játékosok látni a hosszú hajú gonosztevő gonoszba való süllyedését. „Látni Sephirothot, ahogy felfedezi az igazságot és egyre mélyebbre süllyed a sötétségbe – mintha kegyelemből esne – és ennek kifejezésre jutását az ő arckifejezéseiben, valóban sajnálattal töltött el. A Rebirth során úgy vélem, a játékosok nemcsak Cloudhoz fognak közelebb kerülni és jobban megérteni őt, hanem Sephirothot is sokkal inkább ezen a játékon keresztül.”

Míg Sephiroth megjelenése az eredeti Final Fantasy 7-ben elsősorban a gonosz fordulatára és a bolygót fenyegető veszélyére összpontosított, a későbbi Final Fantasy 7 projektjei jelentősen kibővítették a háttértörténetét, és betekintést engedtek az életébe, mint hős. Például a Crisis Core: Final Fantasy 7 bemutatta korábbi barátságait a SOLDIER tagokkal, Angeal Hewley-val és Genesis Rhapsodos-szal, míg a Final Fantasy 7: Ever Crisis játékosoknak egy pillantást engedett Sephiroth gyermekkorára és kapcsolatára születési anyjával, Lucrecia Crescenttel.

A Rebirth során úgy vélem, a játékosok nemcsak Cloudhoz fognak közelebb kerülni és jobban megérteni őt, hanem Sephirothot is sokkal inkább ezen a játékon keresztül.

A Final Fantasy 7 Rebirth kreatív igazgatójának, Tetsuya Nomurának megjegyzései és a játék felvonásainak leírása az ESRB-től arra utalnak, hogy a Rebirth Sephiroth egyik legismertebb cselekedetével fog végződni az eredeti Final Fantasy 7-ből, de addig úgy tűnik, hogy a játékosok közelebbi betekintést nyerhetnek sötét elméjébe, ha Naoki Hamaguchi szavaira támaszkodunk. A rajongóknak nem kell túl sokáig várniuk, hogy lássák a szörnyeteg mögötti embert, mivel a Final Fantasy 7 Rebirth várhatóan 2024. február 29-én jelenik meg PlayStation 5-ön.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu