Közeledik a Steamre az anime-s Stardew Valley-szerű játék „alakváltásós” csavarral [VIDEO]

A Tales of Seikyu egy új farm-szimulációs játék az ACE Entertainment fejlesztőjétől, ami anime ihletésű fordulatot visz a farm-szimulációs műfajba.

 

Az ACE Entertainment hivatalosan bejelentette a Tales of Seikyu-t, mint anime ihletésű farm-szimulációs játékot, amely az alakváltást is beépíti a játékmenetébe, több különböző „jókai” formájában. Az utóbbi években a farm-szimulációs műfaj népszerűsége robbanásszerűen megnőtt a Stardew Valley és a Harvest Moon sorozat sikere nyomán. A játékipar legnagyobb fejlesztői is saját verzióval álltak elő a népszerű műfajra, mint például a Square-Enix Harvestella-ja vagy a Sega Like A Dragon: Ishin!-je, amelyekben a farmolás egy mini-játékként jelenik meg. Most az ACE Entertainment legújabb farm-szimulációs játéka egy mitológiailag ihletett fordulatot hoz a műfajba.

Bár a farm-szimulációs játékokat eredetileg olyan sorozatok tették népszerűvé, mint a Harvest Moon és a Story of Seasons, a Stardew Valley vált a műfaj egyik legnagyobb áttörésévé. Az 2016-ban Eric „ConcernedApe” Barone által fejlesztett farm-szimulációs játék kritikai elismerése számtalan modern farm-játékot inspirált, jelentősen növelve az alműfaj népszerűségét. Különösen az indie fejlesztők vonzódtak a műfajhoz, az új játékok, mint a Roots of Pacha és a Coral Island is sikert arattak. Most a Tales of Seikyu a farmolás játékmenetét hozza el egy jókaival teli világba.

A Tales of Seikyu hivatalos bejelentő trailere először mutatja be a játékot a rajongóknak, bemutatva az alakváltást, mint egyik fő csínját. A játékban a játékosok különböző állatokká és lényekké képesek átváltozni a farmmunkáik elvégzése érdekében, például vaddisznóvá változva dolgozhatnak a talajon, vagy varjú szellemként repülhetnek. A Tales of Seikyu bejelentő trailere többféle játékmenetet is bemutat a farmoláson kívül, mint a főzés, romantika, sőt egy teljes harcrendszer is. A Tales of Seikyu azt is felfedte, hogy a játék Kickstarteren keres finanszírozást, a kampány január 12-én nyílik meg.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu