Aquaman 2: Amber Heard végre reagált a film bemutatására!

MOZI HÍREK – Az Aquaman 2 sztárja, Amber Heard végre megszólalt a DC-film megjelenésével kapcsolatban, véget vetve a hetekig tartó hallgatásnak, annak ellenére, hogy a folytatásban Mera szerepét alakítja…

 

 

Az Aquaman 2 sztárja, Amber Heard végre megszólalt a film megjelenése kapcsán. Egy ilyen kaliberű film esetén szokatlan módon a promóciós időszak alatt és a DC-folytatás bemutatóján is hallgatott.

Heardnek sikerült távol maradnia a reflektorfénytől a Johnny Depp-pel folytatott fárasztó jogi csatározás után: amint kiderült az ítélet, Depp rajongói követelték a Warner Bros-tól, hogy távolítsa el a színésznőt az Aquaman 2-ből.

Bár a WB nem vágta ki a karaktert, a filmben jelentősen megkurtították Heard szerepét Meraként. Ráadásul a színésznő sehol sem volt látható a promóciók alatt. Mera hiányzott a legtöbb Aquaman 2 poszterről. Mindenki rájött, hogy a film készítői nem akarták, hogy a színésznő beszéljen a médiának.

Heard az Instagramra vetemedve feltöltött throwback fotókat abból az időből, amikor az Aquaman 2-t forgatta. A képeken Heard a híres vörös parókában látható, és jól érzi magát. A képaláírásban elismerően nyilatkozott a film megjelenéséről. Háláját fejezte ki a rajongók felé, akik megünnepelték visszatérését Meraként. Heard azt írta: „Ennyi idő után az Aquaman 2. végre csobbant (bocsánat, nem tudtam kihagyni). Köszönöm minden rajongómnak az elsöprő támogatást és szeretetet Mera AQ visszatérésében. Nagyon köszönöm nektek. #aquaman.”

Nem titok, hogy Heard szerepét, mint Mera az Aquaman 2-ben állítólag csökkentették a sztár körüli viták miatt. A rágalmazási per során Heard azt állította, hogy az ügy hatással volt a szerepére. Valamint, hogy keményen meg kellett küzdenie azért, hogy benne lehessen a filmben.

James Wan rendező azonban azt mondta, hogy a franchise-nak mindig is az volt a szándéka, hogy Heard karaktere kevesebbet szerepeljen a filmben, és azt állította, hogy az Aquaman 2-t mindig is Arthur Curryre és féltestvérére, Ormra tervezték.

Az egész háttérdráma ártott a filmnek. A rajongók mostanra többé-kevésbé elvesztették az érdeklődésüket a Jason Momoa-fémjelezte franchise iránt. Ennek eredményeképpen, amikor az Aquaman 2. 2023. december 22-én került a mozikba, negatív kritikákat kapott. Ráadásul a rajongók panaszkodtak a film minőségére, és lehúzták a Warner Bros-t, amiért ilyen katasztrofálisan vetett véget a DCEU-nak. Mostantól az Aquaman jövője bizonytalan a DC Studios vezetésében bekövetkezett változások miatt. A hírek szerint Momoa az új DC-univerzumban Lobo szerepét is eljátszhatja. A dolgok tehát nem állnak túl fényesen az atlantisziak számára…

Forrás: Instagram/Amber Heard

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu