GTA: The Trilogy: frissítést kaphat végre a játék, méghozzá hasznos újításokkal?!

A Grand Theft Auto: The Trilogy hamarosan frissítést kaphat, és egyes feltételezések szerint ez új, ígéretes funkciókat tartalmaz majd…

 

 

A SteamDB-n tapasztalható aktivitás arra utal, hogy a Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition hamarosan frissítést kaphat. Egyes feltételezések szerint ez a frissítés valószínűleg azokat a fejlesztéseket tartalmazza majd, amelyeket nemrég a Grand Theft Auto trilógia klasszikus címének mobilos verziójához adtak hozzá.

A GTA: The Trilogy decemberben jelent meg mobilon, és a rajongók megkönnyebbültek, amikor a megjelenés sokkal simábban ment, mint a trilógia 2021-es megjelenése konzolokon és PC-n.

A trilógia mobilos kiadása olyan vizuális fejlesztéseket vezetett be, mint például egy új világítási mód. Ennek célja az eredeti játékok megjelenésének visszaállítása volt. Most, hogy a mobilfelhasználók élvezhetik a klasszikus GTA-címek szolid megjelenítését, a többi platform felhasználói hasonló fejlesztésekben reménykedtek. Úgy tűnik, a rajongók reményei hamarosan beteljesülhetnek.

Ben (videotechuk_) az X-en elárulta, hogy a GTA: The Trilogy nemrég nagyon aktív volt a SteamDB-n. Ez arra utal, hogy a fejlesztők új javítással készülnek. Szerinte a patch valószínűleg a legutóbbi mobilos kiadásban látott javításokat és fejlesztéseket tartalmazza. Ennek a verziónak a felhasználói arról számoltak be, hogy a GTA-játékok lényegesen jobban néztek ki, mint a trilógia 2021-es kiadása. Hihetőnek tűnik, hogy ha ez mobileszközökön sikerülhet, akkor PC-n is. Ha ez igaz, akkor valószínűleg konzolokra is megjelenik majd ez a frissítés. A potenciális javítás megjelenési dátuma egyelőre nem ismert.

A GTA: The Trilogy a Grand Theft Auto 3, a Grand Theft Auto: Vice City és a Grand Theft Auto: San Andreas felújított változatát tartalmazza.

Mindhárom cím már legalább tizenkilenc éves. Így illett, hogy 2021-ben újrakiadást kapjanak. A játék megjelenését azonban a rajongók széles körben kritizálták a sokféle hiba és a nem túl meggyőző grafika miatt. Kezdetben a GTA rajongótábora inkább pénzbehajtásnak tekintette az újrakiadást, mint az eredeti játékok tiszteletére tett erőfeszítésnek. Ennek ellenére lenyűgözően jól fogyott.

A Rockstar anyavállalatának, a Take-Two Interactive-nak a vezérigazgatója elárulta, hogy a GTA: The Trilogy megjelenése után több mint tízmillió példányban kelt el, és felülmúlta a vállalat várakozásait.

A Grand Theft Auto rajongók szerencséjére úgy tűnik, hogy a Rockstar a játék kezelésében fellendülőben van. Ez segíthet még nagyobb hype-ot építeni a Grand Theft Auto VI számára…

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu