Folytatást kap a Lords of the Fallen!

Nem, nem Lords of the Fallen 2 lesz a neve (ez volt a tavaly megjelent játék eredeti neve, aztán mégis ugyanúgy hívták, ahogy a 2014-ben megjelent eredetit…).

 

Egy játékokkal foglalkozó kutató, Kuraksis írta a Twitteren, hogy szerinte a CI Games egy Lords of the Fallen-folytatáson készül, és ennek már neve és megjelenési időszaka is van. A tavaly ősszel megjelent játék rövid úton meglepően nagy forgalmat generált, ugyanis a Lords of the Fallen másfél hét alatt több mint 1 millió példányban kelt el. Egy Souls-klónról van szó, és úgy tűnik, hogy bőven van erre kereslet, holott sok másik fejlesztőtől találhatunk jobbat (de mégis az eredeti fejlesztők, a FromSoftware felé érdemes keresgélni: annyit mondunk, hogy Elden Ring, de a Sekiro: Shadows Die Twice, esetleg az érthetetlenül PlayStation 4-exkluzív Bloodborne is felhozható).

Ebből adódóan nem nagy meglepetés, hogy a CI Games egy folytatást tervez, hogy a fogyasztók érdeklődését fenn tudja tartani időről-időre. A Lords of the Fallen folytatása állítólag Death of the Fallen lesz, és ezen túl egy nyílt világú túlélős játékon (Island: Gate to Gehenna), a mesterlövészkedés folytatásán (Sniper Ghost Warrior), illetve egy többjátékos taktikai FPS-en is dolgozik a leánykori nevén City Interactive-ként elhíresült csapat (Project Scorpio a kódneve).

A Death of the Fallen állítólag a Hexworksnél készül. Mivel ez a csapat hozta össze a 2023-as Lords of the Fallent, lényegében könnyen neki tud állni a stúdió a folytatásnak, amihez újfent Unreal Engine 5-öt vesznek igénybe. A dokumentáció szerint sokkal ambíciózusabb játékmenetre vonatkozó opciókat akarnak elérni, hogy nagyobb közönséghez szóljanak a játékkal, ami 2026 során érkezhet. Látván az első rész célplatformjait, minden bizonnyal PlayStation 5-re, Xbox Series-re, továbbá PC-re fejlesztheti a Hexworks, ami eközben ingyenes tartalmakkal gyakran bővítgette az év végén a Lords of the Fallent.

Már az sem lenne meglepő, ha ehhez fizetős DLC-k is készülnének.

Forrás: WCCFTech

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu