Dead By Daylight: Alan Wake is beruccan néhány mérkőzésre! [VIDEO]

A PTB-n (Public Test Build) néhány órán belül fel is bukkan a Remedy Entertainment legendás karaktere.

 

A Behaviour Interactive közölte, hogy a játék legújabb fejezetében Alan Wake lesz az új játszható túlélő. A PC-s verzió nyilvános tesztverziójában a Steamen a mai naptól, délután öt órától lesz elérhető. „Nagyon örülünk, hogy Alan Wake, a megkínzott írónk eljuthatott az elismert Dead by Daylightba. Úgy érezzük, hogy a két horror-élményünk története teljesen összepasszol, és alig várjuk, hogy megtapasztaljuk, milyen borzalmak várnak rá a Ködben,” írta a sajtóközleményben Sam Lake, a Remedy Entertainment kreatív igazgatója.

Alan Wake hasonmása a karakter színészén, Ilkka Villin alapul, és természetesen a fejezet nem lenne teljes Alan Wake ikonikus hangja nélkül, amelyet Matthew Porretta szolgáltatott. A Dead by Daylightban újra felvette szerepét, számos eredeti megszólalással és kiáltással, azaz igen, Alan sikoltozni fog. Emellett több marketingeszközükhöz is felvett anyagot, többek között a fejezet launch traileréhez, a CGI trailerhez és a Spotlight trailerhez.

A Bright Fallsban és azon túl történt megrázó találkozásai által megedzett Alan Wake számos éles túlélési képességet fejlesztett ki, így ez a három dolog lett az ő Perkjei. Az első a Champion of Light, ami plusz mozgási sebességet biztosít egy zseblámpa használata közben. Ha sikeresen megvakítunk egy gyilkost, az illető a Hindered állapothatást kapja, ami átmenetileg lelassítja őt. Ha tényleg azt akarjuk, hogy a gyilkos féljen a fénytől, párosítsukt Haddie Kaur Residual Manifestjével, amivel a Blindness állapothatást kapja, tehát en bloc megvakul.

A Boon: Illuminationnel létrehozhatunk egy Boon Totemet, amely lehetővé teszi, hogy minden közelben lévő túlélő lássa a generátorok és ládák auráját a térképen. Ha van egy megvilágított totemünk, gyorsabban tudjuk tisztítani és megáldani őket. Kombináljuk Haddie Kaur Overzealous-ával együtt, hogy növeljük a generátorok hatékonyságát felderítésük után. Néha pedig hiába fáj a kéz, írni kell. A Deadline aktiválódik, ha megsérülünk, és növeli a túlélők gyógyítása vagy a generátorok javítása közbeni képességpróbák gyakoriságát. Ha véletlenül kihagyunk egyet, a büntetés a felére csökken. Ez a perk szépen párosul szinergikus, a képességellenőrzéssel kapcsolatos perkekkel (használjuk a játékon belüli keresősávot, hogy leszűkíthessük a kedvenc elérhető lehetőségeket), ami néhány érdekes felszerelést tesz lehetővé.

Alan jó húzás.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu