Végre jön az Elden Ring DLC?! Biztató jeleket kaptunk

Egy nemrégiben történt fejlemény nagyon izgalmas lehet az Elden Ring rajongók számára, akik már nagyon várják a nyílt világú játék Shadow of the Erdtree DLC-jét.

 

 

Az Elden Ring Steam verziója egy új DLC-csomaggal bővítette fájljait. Ez arra utal, hogy a Shadow of the Erdtree inkább előbb, mint utóbb érkezhet. Az Elden Ring közeledik a kétéves évfordulójához. Ám a rajongók még mindig nem láttak semmi érdemlegeset a játék DLC-jéről. Csak annyit tudnak, hogy a DLC létezik, és a neve Shadow of the Erdtree.

A FromSoftware már régóta kiegészíti játékait DLC-s bővítésekkel, amelyek közül sok a rajongók körében kedvező fogadtatásra talált.

A minőségi DLC-k terén elért sikereinek köszönhetően a Shadow of the Erdtree-vel szemben nagyok az elvárások. Sajnos a további információkra éhes, szorongó rajongók számára a FromSoftware a Shadow of the Erdtree DLC-ről az első bejelentés óta többnyire hallgatott. Azonban egyre több jel utal arra, hogy ez a közeljövőben megváltozik.

A legújabb utalást arra, hogy az Elden Ring DLC hamarosan érkezik, a játék Steam fájljai szolgáltatják. Ezt a Ziostorm szúrta ki a Twitteren. A „SteamDB Unkonwn App 2778580” nevű DLC csomagot a hónap elején adták hozzá. A fájl mérete és egyéb részletek egyelőre nem állnak rendelkezésre.

Bár lehetséges, hogy ez valami olyan dologhoz készült, aminek semmi köze a Shadow of the Erdtree-hez, sok rajongó ezt annak jeleként vette, hogy a régóta várt DLC már a sarkon van.

Nem ez az egyetlen bizonyíték arra, hogy a közeljövőben megjelenik a DLC. Még decemberben a Thrustmaster egy Elden Ring témájú kontrollerének termékoldala szerint a megjelenés egybeesik a Shadow of the Erdtree 2024. februári megjelenésével. A lista eltávolítása sokakat arra engedett következtetni, hogy ez egy legitim szivárgás. Illetve, hogy a DLC valóban a játék második évfordulójára fog megjelenni.

Az Elden Ring 2022. február 25-én jelent meg. Így lehetséges, hogy a Shadow of the Erdtree DLC is ezen a napon fog megjelenni. Február 25-e viszont idén csütörtökre esik.

A játékmegjelenések (beleértve a bővítményeket is) túlnyomó többsége kedden vagy pénteken történik, így lehet, hogy a DLC más napon fog megjelenni februárban – feltéve persze, hogy egyáltalán februárban jelenik meg.

Az Elden Ring DLC-vel kapcsolatos legutóbbi hivatalos frissítés a FromSoftware anyacégétől, a Kadokawa Corporationtől érkezett. A Kadokawa Corporation egy eredménybeszámolóban azt mondta, hogy a DLC fejlesztése zökkenőmentesen halad. Ám úgy döntött, hogy akkor nem árul el semmilyen megjelenési információt. Ahogy közeledik a február, remélhetőleg a Shadow of the Erdtree DLC-re való várakozás is véget ér majd…

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu