Call Of Duty és Warhammer 40k keresztezés jöhet a Modern Warfare 3 szivárgása alapján!

A Season 1 Reloaded frissítés tegnap érkezett meg a Modern Warfare 3-hoz és a Warzone-hoz, és az adatbányászok máris a játékfájlok segítségével ássák ki, hogy mit tervezhetnek a Call of Duty következő nagy frissítésével. A kiszivárogtatók több utalást is találtak a Warhammer 40k franchise-ra.

 

A CODWarfareForum néven ismert adathalásznak tulajdonítják a kiszivárogtatásokat, amelyek között olyan potenciális Call of Duty betöltőképernyők is szerepelnek, amelyek a Warhammer 40k jelenleg is futó Dark Angels fejezetének, a Space Marines-nak a művészetét ábrázolják. Említés történik operátor skinekről és egy, a franchise köré épülő eseményről is.

A játékfájlok úgy tűnik, hogy Warhammer 40k bossokat is sugallnak az eseményhez a Baton Jailer, a Swamp Monster (Fenbeast), az Ogre Butcher és a Mummy. Érdemes megemlíteni, hogy ezek a Warhammer bossok hasonlóan hangzanak, mint a tavalyi Warzone kísérteties Operation Nightmare eseményben szereplő boss harcok, ahol egy mocsári szörny, egy múmia és a Diablo Mészáros is jelen volt. Lehetséges, hogy valami hasonló térhet vissza az MW3 és a Warzone új Urzikstan térképén, de a Warhammer 40k karakterekhez igazított, átrajzolt bossokkal.

 

 

A Call of Duty az elmúlt években annyi nagy IP-szerződést kötött, olyan kollaborációkkal, mint a The Boys, az Attack on Titan, a The Evil Dead, a Masters of the Universe és a Dune, hogy az ilyen nagy crossoverek nagyon is lehetségesnek tűnnek. Az Activision azonban hivatalosan még semmit sem erősített meg, így bizonytalan, hogy mikor, vagy egyáltalán megtörténik-e ez a kollaboráció.

Az 1. évad elején az adatbányászatból kiszivárgott információk egy lehetséges crossoverre utaltak a The Walking Dead Rick Grimes-ével és Michonne-nal, de egyelőre semmit sem jelentettek be.

Az 1. évad Reloaded durva állapotban indult, hibák és problémák késleltették a tartalmakat az MW3 és a Warzone területén. Az éjszaka folyamán több játékjavítás is megjelent, így a játéknak mostantól kevésbé kellene töröttnek lennie. A Raven Software bejelentette, hogy a Warzone Champion Quest ma 10 AM PT/ 1 PM ET-kor újra elérhetővé válik. Sajnos a multiplayer késleltetett Ranked Play módjának új indítási dátumát nem jelentették be.

Forrás: GameSpot

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu