Közvetlen folytatást kaphat a The Witcher 3?!

A The Witcher 3 rajongói hamarosan egy újabb kalandot élhetnek át riviai Geralttal a játék közvetlen folytatásában!

 

 

A CD Projekt Red által készített The Witcher 3: Wild Hunt egy újabb videójáték helyett egy képregény formájában kap közvetlen folytatást. A játék eredetileg 2015-ben jelent meg. Máig az egyik legjobb fantasy RPG-nek tartják a mély történet, az összetett karakterek és a mellékküldetések miatt, amelyeket ugyanolyan fontosnak érezhetünk, mint a fő küldetést.

A játékhoz két bővítmény is megjelent, amelyek folytatták Geralt történetét, aki rengeteg új és erős ellenséggel, köztük egy hatalmas vámpírral szállt szembe.

Bár mind az alapjáték, mind a bővítmények többféle befejezést kínálnak, néhányat nyilvánvaló okok miatt jobban kedvelnek, mint másokat. A második, Blood and Wine című bővítmény befejezése után Geralt egy Corvo Bianco nevű birtok tulajdonosa a gyönyörű Toussaint régióban. A játékosok pedig a vámpír haverjával, Regisszel való beszélgetés során választhatják ki, hogy a híres witcher ott kíván-e letelepedni. Azzal együtt, hogy Yennefer, Geralt (egyik) szerelme is csatlakozhat hozzá a birtokon, sok rajongó úgy vette ezt, mint egy jelét annak, hogy hősünk igenis visszavonult.

 

 

The Witcher 3

 

 

Most úgy tűnik, Geralt és Yennefer visszavonulása a Corvo Biancóba a kanonikus befejezés. Ezt a Dark Horse új, The Witcher: Corvo Bianco című képregénysorozatának szinopszisa is megerősíti. Az új sorozat a The Witcher 3: Wild Hunt befejezése utáni közvetlen folytatás. A „lassabb tempóhoz” kedvet kapott Geralt és Yennefer visszatérnek a nyugdíjas éveikből, hogy szembenézzenek egy új fenyegetéssel. A sorozatot egy legendás olasz művész, Corrado Mastantuono és Bartosz Sztybor író közösen készíti. Utóbbi korábban más, Geraltot bemutató Witcher-képregényeken dolgozott. A képregény a tervek szerint ötkötetes sorozat lesz, az első május 8-án jelenik meg 3,99 dollárért (kb. 1500 Ft).

Nem meglepő, hogy a CD Projekt Red frissen tartja a The Witcher 3 világát, hiszen ez a játék a Cyberpunk 2077 megjelenése előtt rengeteg jóindulatot szerzett a fejlesztőnek a játékosok körében.

A játék népszerűsége arra késztette a fejlesztőket, hogy végül olyan aktuális konzolokon debütáljon a cím, mint a PS5, a Nintendo Switch és az Xbox Series X/S. Sőt a CD Projekt Red nyolc évvel a megjelenés után is frissítette a The Witcher 3-at.

A képregénysorozatban a játékosok egy újabb kalandot élhetnek át Geralt és Yennefer társaságában. Ugyanakkor teljesen elképzelhető, hogy a friss Witcher-képregénysorozat egyfajta átadási pillanatot készít elő Geralt és a következő Witcher-játék új School of the Lynx főhőse között.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu