Suicide Squad: Kill The Justice League: tiszteli akarja a játékosok idejét

A fejlesztők kimondták, hogy bár egy élő szolgáltatásos (live service) játékról van szó, tisztelni akarják a játékosok idejét, mert azért van élete mindenkinek a játékon túl is.

 

A Rocksteady Studios fejlesztői a játéknak fenntartott Discordon több kérdésre válaszoltak. Így például a battle passról, a szezonális tartalmakról, a játék végi tartalmakról és a többjátékos szegmensről is szó esett. Darius Sadeghian, a stúdió igazgatója ezt írta: „Vissza tudsz majd menni és játszani a korábbi Battle Passokkal, miután a szezon véget ért. Úgy gondoljuk, hogy a csapatunk a valaha volt legszebb kozmetikai tárgyakat készítette, és azt szeretnénk, ha ezek a játékosok számára elérhetőek lennének, és nem kellene attól tartaniuk, hogy lemaradnak valamiről. Az egyes szezonokkal hozzáadott két „epizódot” bármikor újra lejátszhatod. Ezek új felszereléseket (köztük egy Infamy szettet, amelynek témája egy ikonikus DC-gonosz), új küldetéseket és új bossokat tartalmaznak, mindezt… ingyen!”

A játékot lényegében teljes egészében egyedül is játszhatjuk. Ezt a rendező, Axel Rydby megerősítette: „A játékban található összes tartalom és küldetés játszható szólóban vagy bármilyen csoportos konfigurációban. Ha a negyedik játékos a 4 fős csapatodba nem tudott eljönni, mert van képe a játékon kívüli életet élni, az nem fogja megakadályozni a többieket a játékban, ha úgy döntenek, hogy folytatják. Mindannyian szeretünk játszani, de van életünk is (mondhatni), és ez nagy része volt a játék tervezési filozófiájának. Nem akarjuk, hogy a játékot úgy érezzük, mintha az életünkkel kellene foglalkoznunk, vagy olyan játék legyen, ahol sokat kell áldoznunk azért, hogy az összes felkínált tartalmat megnézzük, vagy úgy érezzük, hogy nem haladunk jól a játékban, ha nem tudunk több száz órát játszani. Azt szeretnénk, hogy nagylelkű legyen mind az időddel, mind pedig az általunk kínált funkciókkal.”

És Joker miért néz ki másképp a Suicide Squad: Kill The Justice League-ben? Az egyik megjelenés után érkező karakter ő lesz márciusban saját történeti tartalommal. Kinézetre merőben más a Batman: Arkham játékokban látottaktól, és Kate Watson, a Rocksteady forgatókönyv-írója elmondta, hogy a régi Arkhamverzumos Joker annyira ikonikus, hogy ők egy teljesen egyedit akartak létrehozni. Az Öngyilkos osztagos verzió sokkal filmszerűbb: színes a kosztüme, rakétával meghajtott esernyővel közlekedik, és JP Karliak improvizált szövege szerinte gyakran jobb volt, amit ők írtak. Ám egy bombázás következtében műlába van a gazfickónak. Fiatalabb karakterről van szó, és a saját univerzumában a Task Force X tagja volt, így kevésbé ellenséges, de hibáit a káros cselekedeteivel igyekszik elrejteni. Attól még őrült.

A Suicide Squad: Kill the Justice League február 2-án jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re és PC-re.

Forrás: PCGamer, GameRant

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu