PlayStation Plus Essential: miket kapunk 2024 második hónapjára?

A hónap utolsó napján megtudtuk végre, hogy februárban melyik címekhez férhetnek hozzá ingyenesen a PlayStation Plus előfizetői szinttől függetlenül.

 

Sajnos ezúttal sem kaptunk szivárgást billbil-kuntól (aki ennek ellenére PlayStation témában több alkalommal is szivárogtatott mostanában, és emiatt furcsa a helyzet… csak nem fizetett a Sony neki azért, hogy hallgasson?), így most is ki kellett várnunk a délután fél hatot, hogy megtudjuk, mik is azok a játékok, amik februárban a PlayStation Plus Essential, a PlayStation Plus Extra és a PlayStation Plus Premium előfizetőinek egyaránt ingyenessé válik.

Az első játék a Foamstars (PlayStation 5, PlayStation 4), egy 4v4 online csapatos lövöldözős játék. A második cím a listánkon a Rollerdrome (PlayStation 5, PlayStation 4), szintén lövöldözős játék (ráadásul külső nézetes). A harmadik játék pedig egy alternatív történelmi Párizsban játszódik a francia forradlaom alatt – ez a Steelrising (PlayStation 5). A PlayStation Plus tagok a Fall Guysban extraként az Icons Packot kapják (Ratchet – teljes kosztüm, Clank – teljes kosztüm, Aloy – teljes kosztüm, Groovitron – emote, Clank nevetése – emote, Lombax – mintázat, Clank – mintázat, Seeker – mintázat, Ratchet – szín, Clank – szín, Ratchet – névtábla, Clank – névtábla, Horizon – névtábla, Aloy – előlap, Ratchet – előlap, Clank – előlap, Seeker – nicknév). A játékok március 4-éig lesznek elérhetőek. A PlayStation Plus Premium/Dekuxe előfizetők 6-ától egy Marvel’s Spider-Man 2 kipróbálható verziót is kapnak.

Mint mindig, így most is emlékeztetőképp leírjuk, hogy mik azok a játékok, amik januárban lettek a PlayStation Plus Essential kínálata. Ezeket február ötödikéig még el lehet érni, így továbbra is van lehetőség bepótolni az eddig kimaradt játékokat. Szóval a három játék, amit még le lehet a héten tölteni, az alábbiak: A Plague Tale: Requiem (PlayStation 5); Evil West (PlayStation 5, PlayStation 4); illetve Nobody Saves the World (PlayStation 5, PlayStation 4). Ezeken felül egy plusz is van még, a Warframe: Syrinx Collection egy exkluzív PlayStation Plus Packkal. A Digital Extremes free-to-play sci-fi FPS-ében Syrinx mellkasi védőpáncélt, vállpáncélt és lábpáncélt, a Baza puskát, a Cassowar karabélyt, a Storm színpalettát, az Essential Base Damage Mod csomagot, az Essential Critical Damage Mod csomag, két Orokin Catalystot, 170 platinát, 7 napos Affinity Boostert és 7 napos kredit boostert kapunk.

Forrás: PS Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu