[SOP 2024] Final Fantasy VII Rebirth: részletes bemutatót kap a Square Enix játéka

A State of Play végén a Sony bejelentett egy újabb közvetítést.

 

A tegnap késő esti közvetítés (ugyanis magyar idő szerint 23 órakor vette kezdetét) végén a Sony elkövette a szokásos marketinghúzást. A Microsoft és a Nintendo is gyakran meglépi azt a közvetítésük végén (legyen szó az Xbox Developer_Directről, vagy a Nintendo Directről), hogy váratlanul még egy, rövid bejelentés elhangzik a műsor végén, hogy ezzel is ott tudja tartani a cég a monitor előtt a közönséget.

A Twitteren is olvasható a bejelentés, miszerint a Sony Interactive Entertainment már kitűzte, hogy mikor jön a következő State of Play. Erre február 7-én számíthatunk (ugyanis az időzónák eltolódása miatt mi kicsúsztunk 6-áról), szóval aki a Final Fantasy VII Rebirth-tel kapcsolatban új híreket és játékmenetet szeretne látni, jobban teszi, ha ébren marad, mert február 7-én 00:30-kor indul a műsor. Na ha eddig nem volt az európai közönségre hangolva az időpont, ez most már hatványozottan igaz…

Shawne Benson, a Sony Interactive Entertainment globális harmadik féllel való kapcsolattartásért felelős portfólióigazgatója a State of Play adása során elmondta: „A State of Play február 6-án visszatér a Final Fantasy VII Rebirth részletes bemutatásával. A Square Enix új játékmenet-részleteket fog megosztani, valamint olyan izgalmas híreket, amelyekről nem akarsz lemaradni.” Kíváncsiak vagyunk arra, hogy mik lehetnek ezek az izgalmas hírek. Már elhintik, hogy a remake projekt harmadik felvonása is készül? Valami DLC-vel terveznek a Final Fantasy VII: Rebirth-höz? Demót kap a semmiből a játék? Vagy esetleg a PC portot fogják megerősíteni? Csak találgatni tudunk, ugyanis semmi extrát nem mondott Benson, csak azt, amit lefordítva közöltünk.

A Final Fantasy VII Rebirth február 29-én fog megjelenni PlayStation 5-re. Később biztosan lesz PC port is, de előbb a Final Fantasy XVI fog átnyergelni PS5-ről PC-re (hamarosan erről is többet kell, hogy közöljön a Square Enix)…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu