Új Batman: Arkham játék sem kizárt a Suicide Squad: Kill The Justice League után!

Hiába van felettébb destruktív története a Rocksteady játékának, a stúdiónak továbbra is vannak lehetőségei arra, hogy visszatérjenek a Batman: Arkham sorozathoz.

 

Figyelem, a Suicide Squad: Kill The Justice League-gel kapcsolatban spoilerek is felbukkanhatnak. A játék sokkal sötétebb humorú, és inkább looter shooter megközelítésű, nem pedig közelharc-központú az Arkhamverzumban játszódó játék. Flash, Green Lantern, Batman és Superman (angol neveket használunk!) Brainiac agymosása alá esett, és Wonder Woman bár immunis volt erre, őt Superman megölte. A játék végén a Task Force X elkezdi a multiverzumot felfedezni, hogy a többi Brainiacet üldözze, ami sok lehetőséget nyit meg a stúdió előtt (például a karakterek más dimenziókból is, de visszatérhetnek).

Ha Joker is egy alternatív változat, és Lex Luthor is így bukkant fel, akkor miért ne lehetne Batman esetében is egy másik világból származó változatot bevetni? Brainiac DNS-módosítást hajtott végre az uralt szuperhősökön (ez gyógyító képességeket is elhozhatott: amikor Wonder Woman megsebezte Supermant a kriptonittal, rövid időn belül menekült, majd talpra tudott állni, vagy ott van Flash levágott, majd újranőtt hüvelykujja), és a DNS-ük a visszatérést is lehetővé tehetné. Batman karaktere viszont összenőtt Kevin Conroy előadásával, de ő 2022 novemberében elhunyt, és utódja (ha lenne) folyton össze lenne hasonlítva Conroy teljesítményével… a WB Games Montréal játékaiban (Batman: Arkham Origins, Batman: Arkham Origins Blackgate) viszont Roger Craig Smith volt Batman, igaz, egy fiatalabb változat.

Pont ez a stúdió dolgozott egy törölt Batman-játékon. A Project Sabbath esetében több személy is Batman szerepét öltötte volna magára (Goran Bukvic koncepciós rajzán egy idősebb, szakállas; illetve egy fiatalabb, modernebb kosztümű főhőst is láthattunk). Damian Wayne-t sosem mutatták be az Arkhamverzumban, de a családból egy utód sem zárható ki. Tim Drake, a világ Robinja Batman keze által múlt ki. Oracle, Nightwing vagy Red Hood pedig Batman holografikus üzenete (amiről nem tudni, hogy ezután mennyi idő telt el Robin meggyilkolásáig) kapcsán szóba jöhet.

Öt év telik el Batman nélkül úgy, hogy a család védi Gotham városát, így Dick Grayson is magára öltheti ezt a gúnyát…

Forrás: ScreenRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu