Henry Cavill egy interjúban melengette meg a Warhammer 40.000 rajongóinak szívét! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Habár a színész nem oszthat meg részleteket a produkcióról, hálás, hogy részese lehet a Games Workshop Warhammer 40.000 franchise-zal kapcsolatos egész kezdeményezésnek.

 

 

Henry Cavill büszkélkedhet azzal, hogy számos álma teljesült a filmben és a televízióban, amikor olyan nagyszerű populáris karaktereket alakított, mint Superman vagy riviai Geralt. Hamarosan egy újabb álmai is teljesülhet a Warhammer 40.000 univerzum adaptációjával, amelyen már több mint egy éve dolgozik az Amazonnal.

Mindezt magától a brit színésztől tudjuk, aki egy nemrég adott interjúban kifejezte, mennyire büszke arra, hogy ezt a projektet fejleszti.

„Ez a lehetőség a legnagyobb kiváltság, amiben valaha is részem volt a karrierem során. Nem mondhatok túl sokat, megint csak korai még, de az, hogy adaptálhatom [a franchise-t], és én lehetek a felelős azért, hogy hiteles végeredményt kapjunk, kulcsfontosságú számomra. Ez egy olyan mű, amihez gyerekkorom óta erősen kötődöm, és ez az a dolog, amiről felnőttként is álmodozom a szabadidőmben. Az, hogy valami ilyesmit csináljak, az egyik oka annak, hogy csatlakoztam az iparághoz” – nyilatkozta a Happy Sad Confused podcast során.

Az Amazon Studios és Henry Cavill 2022 végén jelentették be a Warhammer 40K univerzumot fejlesztő projektjüket. Éppen akkor, amikor James Gunn Warner Bros-nál való landolása után Cavill távozása mind a The Witcherből, mind a DCEU-ból megerősítést nyert. A projekt azóta zöld utat kapott. Azonban részleteket még mindig nem lehet megosztani.

 

Idén egy Warhammer 40.000-es videójátékot már biztosan kapunk

Mostanra már mind a tabletop, mind a videójátékos közösség jól tudja, hogy a Warhammer 40.000-ben rejlő hatalmas potenciál nagyszerű történetek befogadására alkalmas. Idén is több új Wh40K játékkal bővül majd a kínálat PC-n, konzolokon és mobilon. Egyetlen címet azonban érdemes már most kiemelni, ez pedig a hatalmas sikerű Space Marine második része. Ráadásul a lassan kult-klasszikus státuszra szert tevő Inquisitor: Martyr újabb karakter DLC-vel bővül idén!

Visszatérve Henry Cavillre és a sci-fi/űrfantasy-sagára, a brit színész nem először beszél izgatottan a benne való részvételéről. Az Amazon bejelentése után néhány héttel a sztár  arról nyilatkozott, hogy már 30 éve álmodik arról, hogy élőszereplős Warhammer-produkciót láthasson.

Forrás: IGN, YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu