PlayStation Plus: új Extra-játékok és egy Premium-klasszikus érkezik jövő héten!

A PS5-ös PlayStation Plus Extra előfizetők kilenc új játékra számíthatnak február 20-án, kedden. A Plus Premium szint pedig a 2024. februári újdonságok között egy klasszikus PSP-játékkal is bővül…

 

 

A Sony hivatalosan is nyilvánosságra hozta azt a kilenc játékot, amely február 20-án, kedden érkezik a PlayStation Plus előfizetési szolgáltatás Extra szintjére. A PS Plus több szintre van osztva, az Extra szint az előfizetők számára a havonta ingyenesen igényelhető játékokon felül váltakozó PS4 és PS5 játékokhoz biztosít hozzáférést. A 2024. februári ingyenes PS Plus-játékok már elérhetőek az előfizetők számára, hogy digitális könyvtáraikba bekerüljenek.

A 2024. februári ingyenes PS Plus-játékok a Square Enix Foamstars című day one játéka, a jó fogadtatásban részesülő Rollerdrome című lövöldözős játék és a Souls-féle Steelrising című akció-RPG, utóbbi csak a PS5-ös játékosok számára érhető el.

A Sony bejelentése szerint a 2024 februárjában megjelenő új PS Plus Extra játékok a következők: Assassin’s Creed Valhalla, LEGO Jurassic World, LEGO Worlds, Need for Speed Unbound, Roguebook, Rogue Lords, Tales of Arise, Tales of Zestiria és The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition. Ezek közül a Need for Speed Unbound és a The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition csak PS5-ön játszható. A többi mind játszható PS4-en és PS5-ön is. A Valhalla, a Roguebook és a Tales of Arise pedig natív PS5-ös opcióval várja a rajongókat. Mind a kilenc játék február 20-tól lesz játszható a PS Plus Extrán keresztül.

 

A PS Plus Extra játékok 2024. februári listája:

  • Assassin’s Creed Valhalla (PS4/PS5)
  • LEGO Jurassic World (PS4)
  • LEGO Worlds (PS4)
  • Need for Speed Unbound (PS5)
  • Roguebook (PS4/PS5)
  • Rogue Lords (PS4)
  • Tales of Arise (PS4/PS5)
  • Tales of Zestiria (PS4)
  • The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition (PS5)

 

Szokás szerint a 2024. februári új PS Plus Extra játékok között több nagyágyú is akad. Az Assassin’s Creed Valhalla egy hatalmas nyílt világú játék, amely az előfizetők számára több mint pénztárcabarát. Míg a Tales of Arise az elmúlt öt év egyik legjobban értékelt RPG-je. A The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition érdekes felvétel, mivel az Xbox tulajdonában lévő Obsidian Entertainment stúdió fejlesztette.

 

PSP-klasszikus érkezik a PlayStation Plus Premiumra

 

A Sony azt is bejelentette, hogy február 20-án milyen új játékok érkeznek a PlayStation Plus előfizetéses szolgáltatásának Premium szintjére. Ezek közül a Resistance: Retribution című klasszikus PSP-játék lesz a főszereplő. A PS Plus Premium szintjének egyik fő vonzereje, hogy a korábbi PlayStation-konzolok klasszikus játékaival játszhatunk. Az eredetileg PS1-re, PS2-re, PS3-ra és PSP-re megjelent játékok könnyen elérhetőek az előfizetők számára.

A PS Plus Premium által képviselt PlayStation-rendszerek közül sajnos éppen a PSP az, ami általában a legrövidebb pálcát húzza.

Ám most Resistance: Retribution vezeti a listát, ha a szolgáltatáshoz 2024. február 20-án érkező új PS Plus Premium játékokról van szó. Ehhez csatlakozik a Jet Moto 2, az eredetileg 1997-ben megjelent és vegyes kritikákat kapott PS1-es versenyjáték. Továbbá a Tales of Symphonia Remastered és a Tales of Vesperia. Mind a négy játék könnyen elérhető lesz a PS4 és PS5 játékosok számára PS Plus Premium előfizetéssel.

 

PS Plus Premium játékok 2024 februárjára

  • Jet Moto 2
  • Resistance: Retribution
  • Tales of Symphonia Remastered
  • Tales of Vesperia

 

A Resistance: Retribution esetében az előfizetők néhány olyan fejlesztésnek nézhetnek elébe, amelyek még jobb élményt nyújtanak, mint annak idején a PSP-n. A játék PS Plus Premiumon javított vizuális megjelenítést, visszatekerést, gyorsmentést és egyéni videószűrőket tartalmaz. Így a felhasználók a saját igényeikhez igazíthatják az élményt. Azt még nem jelentették be, hogy a Resistance: Retribution feloldható PlayStation-trófeákat tartalmaz-e majd. A rajongók megtudhatják, amikor a játék február 20-án bekerül a kínálatba.

Forrás: PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu