Ridley Scott rendezhet filmet a Bee Gees-ről a Paramountnak?!

MOZI HÍREK – Ridley Scott állítólag tárgyalásokat folytat a Bee Gees-film rendezéséről a Paramountnál.

 

 

Ridley Scott a jelenleg még cím nélküli Bee Gees-film producere lehet Graham Kinggel a GK Films, Stacey Snider és Michael Pruss Scott Free mellett. John Logan, aki Scott 2000-es Gladiátor című eposzát írta, fogja a forgatókönyvet írni.

A filmet a Paramount Pictures forgalmazza világszerte, az Amblin és a SISTER pedig társfinanszírozási joggal rendelkezik. Barry Gibb, az utolsó túlélő testvér, lesz az executive producer. A testvérek, Maurice és Robin 2003-ban, illetve 2012-ben haltak meg.

A Bee Gees történetének a mozivásznon való elmesélése hosszú utat járt be – korábban Kenneth Branagh-t jelölték ki a Paramount számára egy életrajzi film rendezésére 2021-ben.

John Carney 2022 márciusában ugrott be rendezőként. Ám időzítési problémák miatt távozott. Helyére 2022 decemberében a Hustlers rendezője, Lorene Scafaria lépett.

A Gibb testvérek legendás triójának történetét legutóbb a 2020-as The Bee Gees: How Can You Mend a Broken Heart című dokumentumfilm-sorozatban mutatták be.

Scott „Gladiátor” című filmjének folytatása Paul Mescal és Pedro Pascal főszereplésével november 22-én kerül a mozikba. Korábbi munkái közé tartozik a Napóleon, A Gucci ház, a Thelma és Louise és a Sólyom végveszélyben. (Hogy csak a legfontosabbak közül említsünk néhányat…) Scottot öt Oscar-díjra jelölték, A marsi című filmje pedig elnyerte a legjobb film – musical vagy vígjáték kategóriában a Golden Globe-ot. A WME képviseli.

A Paramount legújabb zenei életrajzi filmje, a Bob Marley: One Love ezen a héten került a mozikba. Valentin-napon 14 millió dollárral nyitott az amerikai mozikban, globálisan pedig 19,4 millió dolláros bevételt ért el.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu