Helldivers 2: már kiderült volna, milyen új kütyü érkezik hamarosan a játékba?!

A Helldivers 2 a közeljövőben újabb réteget kap, köszönhetően egy további játékelemnek, amely először az eredeti játékban jelent meg.

 

 

Rengeteg érdekes mechanikával és technikával rendelkezik a Helldivers 2, amelyek megkülönböztetik a többi harmadik személyű lövöldözős játéktól. Ám most egy olyan kiegészítő kütyü érkezik, amely a következő szintre emelheti a dolgokat. A Helldivers 2 egy elismert top-down lövöldözős játék folytatásaként, amely az „irányított demokrácia” erőszakos elterjesztéséről szól az egész galaxisban, egy elismert örökségre épít. Annak ellenére, hogy a játékmenet perspektíváját feljebb tolja. Nem minden, az eredeti játékban szereplő koncepció került be a folytatásba. Ám egy különösen izgalmas komponens bevezetése csak idő kérdése.

Az eredeti játékkal ellentétben a Helldivers 2 egy live service modellt használ, a tervek szerint a frissítések rendszeres időközönként újabb tartalmakat hoznak a játékba.

A fejlesztő Arrowhead Game Studios még nem fedte fel a frissítések sorrendjét, időkeretét és tartalmát meghatározó hivatalos ütemtervet. Ám sok mindenről lehet találgatni. Például a galaktikus háborús térképen található üres helyről, amely potenciálisan otthont adhat egy-két új frakciónak. Egy kis adag konkrétabb információt is megtudhatunk. Ugyanis az Arrowhead hivatalosan is felfedett néhányat a jövőben érkező újdonságok közül.

 

 

Helldivers 2

 

 

Exosuit-ok érkezhetnek a Helldivers 2-be a közeljövőben?!

 

Az eredeti Helldivers izgalmas részét képezték az exosuit-ok. Úgy tűnik, a folytatás is tartalmazni fogja a mechek viselésének lehetőségét valamikor a jövőben. A megjelenés előtti trailer elárulta ezt a frissítést, amikor egy karaktert mutatott, aki bemászik egy „EXO-44 WALKER EXOSUIT MK3” feliratú egységbe, és felpörget egy forgócsövű géppuskát.

Bár egyelőre nem közöltek dátumot arra vonatkozóan, hogy a játékosok mikor ugorhatnak bele a Helldivers 2 kooperatív játékába az exosuittal, a trailer alján egy „Coming soon after launch” felirat szerepel, így nem kell különösebben sokat várni rá.

Az exosuits érdekes felszerelési lehetőséget nyújtott az első Helldivers játékban. A mobilitást és az újratöltést cserélve egy jelentős páncélzatfejlesztés és egy hatalmas tár javára. Összesen három mechát lehetett feloldani – az EXO-44, 48 és 51-est. Az utóbbi kettő a tűzerő javítására összpontosít. A Helldiversben mindegyiket szituációsan szórakoztató volt használni, de a folytatás várhatóan jelentősen fokozza az exosuitban való csörtetés élményét. Köszönhetően annak, hogy nagyobb hangsúlyt fektetnek a magával ragadó hangzásra, a világításra és a környezettervezésre.

A Helldivers 2 közvetlenül a megjelenése után szembesült néhány problémával, amelyek közül a legnagyobbak a túlterhelt szerverek okozta kapcsolódási nehézségek és a problémás PC-s port voltak.

Valószínű, hogy az Arrowhead figyelmének nagy része jelenleg a Helldivers 2 aktív problémáinak megoldására irányul. Ahelyett, hogy a jövőbeli tartalmakkal foglalkozna. Így az exosuit-ok nem biztos, hogy azonnal érkeznek majd. A mechák azonban mindenképpen várhatók, így jó, hogy konkrét elképzelésünk van a játék jövőjének egy darabjáról.

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu