The Witcher 4: egy éles fordulat a sztoriban nagy hatást érhetne el

Az új The Witcher-trilógia első felvonásában alapos változásokat hozhatna magával, ha a Vaják-világ egyik fő komponensében jelentős módosulást hajtana végre a CD Projekt RED.

 

Ríviai Geralt a The Witcherrel összefort. A története, a hangja (amit Doug Cockle kölcsönzött), és a törvénnyel való komplikált viszonya mind jellemzi a három játékot. Csakhogy nem Geralt az egyetlen szörnyvadász, aki méltó a főszereplő pozíciójára. Mivel a Polaris projekt alatt új trilógiába kezdett a lengyel cég, talán itt is lehetne változáshoz folyamadni, avagy nem lenne rossz ötlet egy új főhős alkalmazása.

Az eddigi játékok egy zavaros időszakban játszódnak a Konintensen. Nilfgaard megszállja az északi királyságokat, és eközben a cél az, hogy a vajákokat maximum két kezen meg tudjuk számolni. Ciri kapcsán Geralt ebben a konfliktusba esik, miután a törvény miatt hősünk ajándékba kapja őt. Ciri aztán egy tehetséges vajákká fejlődik, és a trilógia harmadik részében több módon is be lehet fejezni Geralt és Ciri történetét. Nem mindegyik befejezés happy ending. Geralt a Blood and Wine DLC-ben már pihenésre vágyik, és emiatt is meg kellene fontolni nyugdíjazását.

Az első részben megtámadják Kaer Morhent, Geralt bázisát, és a Trial of Grasses folyamathoz szükséges potikat és mutagéneket elrabolják. Ez a folyamat vagy erősebb képességeket kölcsönöz a vajákoknak, vagy belehalnak. Geralt így kapott ezüstös fehér hajat, így vált szörnygyilkossá, így tud látni az éjszakában. A folyamat részben Umán zajlik a The Witcher 3 során, de a teljes egész még mindig titokzatos maradt. Annyit tudunk, hogy a próba során tízből hét gyermek meghal…

Egy új vaják születése újonc szerepet adna az új főhősnek, ellentétes helyzetbe téve őt Geraltéval. És lehetne szó a többi iskoláról is, nem csak a farkaséról, amelyhez Geralt is tartozik. Ott van még a macska, a medve, a vipera, a daru, a griff és a sáska iskolája, továbbá a frissen bejelentett hiúzé is. Ezek közül lehetne mit választani, és akár Ciri is jó főszereplő lehetne…

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu