Fontos hírrel és trailerrel jelentkezett a GreedFall 2, a készülő kalózos fantasy RPG! [VIDEO]

A legutóbbi Nacon Connecten bejelentették, hogy a GreedFall 2: The Dying World 2024 nyarán debütál a Steamen Early Accessben.

 

 

Az egyik játék, amely 2019-ben a leginkább meglepte a játékosokat, a Greedfall volt. Ez egy akció-RPG, amely a 17. századi barokk helyszínnel és olyan játékmechanikákkal, mint a harc, a felfedezés és a diplomácia, magával ragadta a közösséget. Tegnap azonban releváns információkat kaptunk a folytatásáról. A Greedfall 2: The Dying World egy új trailerben mutatja be az új helyszínt és ami a legjobb, a dátumot.

A Nacon Connect 2024-en bejelentették a GreedFall 2: The Dying World megjelenési dátumát: a fantasy RPG először a Steamre érkezik korai hozzáférésként jövő nyáron, 2024-ben.

Ez lehetővé teszi a projekt fejlesztőinek, a Spidersnek, hogy apránként fejlesszék a szerepjátékot. Valamint közösségi inputokat kapjanak az új funkciók fejlesztéséhez. Amint minden elkészül, az alkotás PS5-re és Xbox Series X/S-re is megjelenik majd.

A Greedfall folytatása három évvel az első Spiders-cím után játszódik. A főhős egy Teer Fradee-i születésű ember, akit akarata ellenére Gacanába visznek. Egy olyan helyre, amelyet a régi kontinensként határoznak meg. A felfedezett világot háború és a Malichor járvány sújtja. A túléléshez és a fejlődéshez az lesz a dolgunk, hogy szövetségeseket gyűjtsünk, akik segítenek a harcban. Ha pedig ez nem sikerül, akkor a diplomáciát vagy a manipulációt válasszuk.

 

További részletek a Greedfall 2-ről

 

Az új helyszínek, amelyeket meglátogatunk, Olima és Uxantis. Utóbbi különböző frakcióknak ad otthont, míg előbbit a Bridge Alliance „csillagvárosaként” emlegetik.

Az első játékhoz hasonlóan itt is létrehozhatjuk majd saját karakterünket, akinek lehetősége lesz szövetségesekkel összeállni, sőt, akár irányítani is őket a harcban.

A szövetségi rendszer kulcsfontosságú lesz a kalandunkban. Sőt, még segítenünk is kell majd más karaktereknek, akik küldetéseket adnak majd nekünk. Képesek leszünk őket szeretővé vagy ellenséggé változtatni. „A diplomácia, az észjárás, a harc, valamint a különböző szövetségesek segítségével rajtatok múlik majd, hogy véget vessenek az emberiség hódító törekvéseinek, amelyek ha ellenőrizetlenül maradnak, a kontinens és a szigetetek végét jelenthetik”. A Nacon Games ígérete szerint az RPG-ben a döntéseknek nagy súlya lesz. A játékmenetet tekintve pedig taktikai harcokra számíthatunk, ahol a játékosoknak több lehetőségük lesz, mint az előző alkotásban.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu