Függetlenné válik az Activisiontől a Crash Bandicoot 4-et fejlesztő stúdió!

 

Tehát a Toys for Bob nem akar a Microsoft alatt dolgozni, hanem inkább függetlenedik a kiadótól.

 

A Crash Bandicoot 4: It’s About Time, vagy a Spyro Reignited Trilogy kapcsán biztosan sokan ismerik a Toys For Bobot, ami a weboldalán közölte, hogy kiválik az Activisionből, ami már a Microsoft tulajdona. Más szóval: függetlenedik a stúdió, hogy egyedül folytassa a már elkezdett következőjátékának fejlesztését (ez még korai állapotban van, és minden bizonnyal sem a Spyro, sem a Crash IP nem marad náluk).

„Örömmel jelentjük be, hogy a Toys for Bob független játékfejlesztő stúdióvá alakul! Az évek során minden játékosban szeretetet, örömet és nevetést ébresztettünk a belső gyermek számára. Úttörő szerepet játszottunk az új IP- és hardvertechnológiákban a Skylandersszel. A Spyro Reignited Trilogyban feljebb tettük a lécet a legjobb remasterek kategóriájában. Crash Bandicootot új, innovatív, a kritikusok által elismert magasságokba emeltük. Ugyanezzel a lelkesedéssel és szenvedéllyel hisszük, hogy most itt az ideje, hogy a stúdiót és a jövőbeli játékainkat a következő szintre emeljük. Ez a lehetőség lehetővé teszi számunkra, hogy visszatérjünk a gyökereinkhez: egy kicsi és mozgékony stúdióhoz.

Hogy még izgalmasabbá tegyük ezt a hírt, egy lehetséges partnerséget vizsgálunk új stúdiónk és a Microsoft között. Bár a következő új játékunk fejlesztésének korai szakaszában vagyunk, és még messze vagyunk a bejelentésektől, csapatunk izgatottan várja, hogy új történeteket, új karaktereket és új játékélményeket fejlesszünk. Az Activisionnél és a Microsoftnál dolgozó barátaink rendkívül támogatják új irányvonalunkat, és bízunk benne, hogy a jövőnk részeként továbbra is szorosan együtt fogunk dolgozni. Szóval, tartsátok nyitva a füleiteket, és figyeljetek a további hírekre. Köszönjük játékosaink közösségének, hogy mindig támogattak minket az utunk során. Alig várjuk, hogy megoszthassuk a friss híreket az új kalandunkról, mint indie stúdió! Hamarosan beszélünk!”, írta a Toys For Bob.

Sok sikert a csapatnak. Kíváncsiak leszünk, hogy miképp dolgozik a Microsofttal a Toys For Bob. (IP-használat?)

Forrás: Gematsu, Toys For Bob

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu