Ghost of Tsushima: hamarosan bejelenti a PC portot a Sony?

A Sucker Punch játékának PlayStation-exkluzivitása egy pletyka szerint hamarosan véget fog érni.

 

Ma már csak kettő olyan (és ma is aktív!) franchise van, ami PlayStationön jelen van, PC-n pedig nincs. Az egyik a Polyphony Digitaltól a Gran Turismo (ami már a legelső PlayStation óta létezik, és itt nem is látunk sok esélyt arra, hogy valaha átlép PC-re), a másik pedig a Sucker Punch IP-je, a Ghost of Tsushima. Ez a játék már 2020 júliusában megjelent, és még mindig nem jött át PC-re, holott több franchise és annak újabb (!) részei kaptak, vagy kapnak PC portot. A God of War, az Uncharted, a The Last of Us, a Marvel’s Spider-Man és a Horizon mind átruccant már a Steamre és/vagy az Epic Games Store-ra, így valahol el is várhatjuk, hogy a Ghost of Tsushima is megtegye az utat.

Shpeshal Nick szerint március 5-éig, keddig a Sony be is fogja jelenteni a Ghost of Tsushima PC verzióját. Ez eléggé konkrét dátumnak hangzik, és mivel két napra vagyunk, sokat nem is kell várni, mire a Sony bejelenti (vagy nem jelenti be) ezt. Ha valóban jön a PC port, akkor minden bizonnyal a 2021 augusztusán PlayStation 5-re megjelent Ghost of Tsushima: Director’s Cut jön a Valve és az Epic Games digitális boltjára. Ez a frissítés az Iki-szigettel bővített, ami új történetszálat és karaktereket hozott magával, Jin és lova új páncélzatot ölthetett magára, de a minijátékok, a technikák és az ellenfél-típusok tekintetében is történt bővülés.

Ha valóban átportolja a Sony (feltehetőleg a Nixxes Software segítségével) PC-re a Ghost of Tsushimát, a kooperatív többjátékos Ghost of Tsushima: Rivals is átjön? Eredetileg ez csak egy játékmód volt, amiből aztán önálló megjelenés történt. Akár igen, akár nem a válasz, 2022 júliusára a Ghost of Tsushimából már 9,73 millió példányt adtak el, így nem csoda, hogy Chad Stahelski (John Wick) segítségével egy filmadaptáció is készül, és ő japán stábbal, japán nyelven valósítaná meg.

A PC port még nem hivatalos!

Forrás: WCCFTech,

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu