GreedFall 2: The Dying World: ambíciózus, ezért indul korai hozzáférésben!

Viszont hiába indítjuk el így a játékot, amikor az „bolti” megjelenésre vált, tabula rasát fog alkalmazni a Spiders!

 

A francia stúdió játékát a Nacon Connect 2024-en láthattuk, és itt, illetve az utána a játékra vonatkozó közvetítés során erősítette meg a csapat, hogy a GreedFall folytatása a nyáron korai hozzáférésben indul el a Steamen, és ez az első olyan Spiders-játék, ami early access módszerrel kezd. Miért döntött így a stúdió? Erre Reda Isber, a GreedFall 2: The Dying World producere beszélt a közvetítés során:

„A GreedFall 1 megjelenése után rájöttünk, hogy sok játékos szeretne visszajelzést adni nekünk a játék egyes területeiről. A GreedFall 2 néhány funkciója meglehetősen új számunkra, ezért időt akartunk szánni a kidolgozásukra. Nem tudjuk csak úgy fejleszteni őket; szükségünk van a tapasztalt játékosok véleményére is. A GreedFall 2 minden bizonnyal sokkal ambiciózusabb játék, mint az első, ezért a korai hozzáférés a megfelelő útnak tűnt. Nagyban támaszkodunk a korai hozzáférésre, hogy összegyűjtsük a játékosok visszajelzéseit, és lássuk, hogy jó irányba haladunk-e. Több korai hozzáférési fázis lesz. Hogy az elején tisztázzuk, a mentések nem lesznek kompatibilisek a különböző frissítések között,” mondta Isber.

Jehanne Rousseau, a Spiders vezérigazgatója hozzátette, hogy a korai hozzáféréses periódus elején a játék kb. negyede lesz elérhető, és nem akarnak sokáig early accessben maradni (azért feltehetőleg egy évig biztos ott lesznek): „Lesz a játék eleje, tehát mondhatni rövid rész, de nem olyan rövid, ígérem, lesz min végigmenni. Mégis, az egész játékhoz képest, amit tervezünk fejleszteni, ez egy kis rész. Azt mondanám, hogy talán a játék tartalmának egynegyedét teszi ki. Ott lesznek az első társak, máris találkozol a csapatod nagy részével, és különböző helyeken is végigmész, és nem csak Teer Fradee-n, ami a játék elejének szigete, hanem aztán máris néhány új helyen, néhány dungeonban.

Lesz lehetőséged saját karaktert létrehozni, és különböző képességek közül választhatsz. Vannak regionális küldetések is, ami egyébként újdonság. A felfedező rendszer bővítéséhez tényleg szerettünk volna egy kicsit több tartalmat is hozzáadni már csak azért is, hogy több életet adjunk a környezetnek, szóval rengeteg apróság van. Megpróbálunk ezeken a kis küldetéseken keresztül még több történetet hozni a környezetről, de a fő küldetés megoldásának más módját is megadjuk. Nyilvánvalóan nem kötelező ezeket teljesítened, de több támpontot, több információt vagy akár néhány karaktert is befolyásolnak,” mondta Rousseau.

Ha nem sietik el, nem lesz komolyabb probléma. A játék 1.0-s verziójának megjelenésekor újra kell majd kezdeni, mert az elmentést nem vihetjük át!

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu