Hogwarts Legacy: DLC-t és fontos frissítéseket kaphat a nagy sikerű Harry Potter-játék 2024-ben?!

A Hogwarts Legacy 2023-ban szédületes anyagi siker volt, és a Warner Bros. azt tervezi, hogy még több tartalommal bővíti a 2024-es évad kezdetén, ami nagyszerű hír.

 

 

Habár a megjelenési dátum közeledtével nagy volt a felhajtás a Hogwarts Legacy körül, senki sem tudta előre, hogy mennyire népszerű lesz. Természetesen a rajongók odáig voltak érte. A játék végül több mint 1 milliárd dolláros bevételt hozott. A siker miatt az Avalanche Software még több kalandot tervez a világában.

Az Avalanche még nem osztott meg konkrétumokat arról, hogy pontosan mit tervez a Hogwarts Legacyval azon kívül, hogy a PS5 exkluzív küldetés idén nyáron mindenki számára elérhetővé válik.

Valószínűleg még egy kis időbe telik, mire bármilyen más újdonságot is megosztanak. Ám ha ez megtörténik, akkor megvan az esélye, hogy ismét elkápráztassa a közönséget.

 

A Hogwarts Legacy uralhatja a 2024-es évet, ha a Warner Bros. hagyja

 

Miután a játék 2023 februárjában elindult, a rajongók azonnal valamilyen új tartalomért kiáltottak. Az Avalanche azonban nem tett hozzá semmi említésre méltót a megjelenés utáni frissítéseken keresztül. Nem volt útiterv, és azt is közölte, hogy nem terveznek DLC-t. Szerencsére a 2024-es év kezdetén úgy tűnik, hogy a stúdiónak mégis lehetnek tervei a játékkal.

 

 

A Harry Potter-rajongók már jóval a megjelenés előtt fontos döntéseket hozhatnak a Hogwarts Legacyban, ha összekapcsolják a WB Games és a Harry Potter Fan Club fiókjaikat.

 

 

Az Avalanche Software egy rövid tweetben elárulta, hogy a Hogwarts Legacy az év folyamán új frissítéseket és funkciókat kap.

Ezeknek a frissítéseknek a részletei egyelőre rejtélyesek. Ám a stúdió azt ígéri, hogy a játékosok hamarosan többet fognak tudni. Van rá esély, hogy ezek a frissítések egyszerűen csak kozmetikázást adnak majd hozzá vagy hibákat javítanak. Azonban a stúdió valami még nagyobbat is tervezhet. Ha így van, akkor a Hogwarts Legacy fantasztikus év elé nézhet.

 

Határtalan lehetőségeket tartogathatnak az új tartalmak

 

Az Avalanche megtöltötte a játék világát felfedezni valókkal, tanórákkal, amelyeken részt vehetünk, és mindenféle varázslatos csínytevésekkel. Mindez fantasztikus élményt nyújtott a rajongóknak, amit sokan nem fognak egyhamar elfelejteni. Emellett erős alapokat is épített a jövőbeli varázsvilágbeli kalandok számára. Utóbbiakra még izgalmasabb tartalmakkal lehet építeni.

Az Avalanche még annyi mindent tehetne a Hogwarts Legacyval, ha igazán akarná. Kezdetnek még több tanórával kellene megpakolnia a világot, amelyeken részt vehetnénk. Még ha ezek az osztályok nem is jutalmazzák igazán sok mindennel a játékosokat, a varázslóvilág fantáziájának része az iskola aspektus, amivel a Hogwarts Legacy csak eddig jutott.

A frissítések révén a játékosoknak képesnek kell lenniük arra, hogy akkor járjanak órákra, amikor csak akarnak, csak azért, mert megtehetik.

Az osztályok mellett az Avalanche-nak új varázslatokat is be kellene vezetnie a játékba. A Hogwarts Legacyban már 27 varázslatot lehetett játszani. Ám a Harry Potter-sorozatban körülbelül 80 különböző varázslatot említettek. Ez azt jelenti, hogy az Avalanche még a rendelkezésre álló varázslatok felét sem tette bele a játékba! Még ha a varázslatok nagy része használhatatlan is, a játékosoknak mégis meg kellene adni a lehetőséget, hogy valóban a világ részének érezhessék magukat.

A Hogwarts Legacy-t is ki lehetne bővíteni több állattal, kozmetikummal, nyitott világú területekkel. Talán még egy kis történet alapú kiegészítéssel is. Az Avalanche eddig azt mondta, hogy nem tervez DLC-t. Ám a játék sikere után nagyon sok értelme lenne, ha a stúdió meggondolná magát.

Forrás: Dexerto

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu