Továbbra is tervezi a Sony a Gravity Rush 2 remasterjét?

A PlayStation Vitán elindult IP-t előveheti a Sony a pletykák szerint.

 

A Redditen felbukkant egy pletyka egy olyan illetőtől, aki korábban a Gravity Rush-sal kapcsolatban szivárogtatott. Nemrég arról írt, hogy a filmadaptáció gyártása elkezdődött, majd arról is beszélt, hogy a CES-en megmutathatja ezt a Sony. Az illető több mint egy éve beszél arról, hogy a Gravity Rush 2 Remastered egyszer meg fog jelenni, és most a Team Alua Gravity Rush Discord-szerverén további dolgokat közölt a Sony által még be sem jelentett projekttel kapcsolatban.

Az illető azt mondja, hogy a Sony valamikor májusban közölhet erről (is?) új információkat, és ha minden a menetrend szerint halad, akkor a nyár végén (tehát valamikor augusztusban) jelenhet meg a Gravity Rush 2 Remastered PlayStation 5-re. PC-re viszont nem (hiába beszélt nemrég arról a Sony Interactive Entertainment vezetője, hogy agresszívabb multiplatform stratégiát szeretne), így a Steamen és az Epic Games Store-on csak egy későbbi időpontban számíthatunk rá, már ha valóban jön a port.

A Gravity Rush 2 Remastered a pletyka szerint egy normális fotó móddal is rendelkezhet, de ez még nem biztos, mert jelenleg csak tesztelés alatt áll. Az illető egyik barátja teszteli a játékot, és azt állítja, ha túlzottan lerészegedik, akkor talán küldeni fog róla néhány képet is. Pár online dolgot viszont elvileg kivágtak a játékból, így a dusty tokenek kimaradhatnak a remasterből, és az online tartalmakat egy rövidebb mellékküldetésen keresztül érhetjük el.

Lehet, hogy valóban jön a Gravity Rush 2 Remastered PlayStation 5-re és PC-re, mert a Sony már elismerte, hogy az áprilisban kezdődő üzleti évre nincsen nagyobb kaliberű megjelenésük, amilyen tavaly ősszel volt például a Marvel’s Spider-Man 2, így valamivel a cégnek ki kell töltenie az űrt, és ehhez a remasterek és portok jól jöhetnek. Ilyen lehet még a Ghost of Tsushima PC portja, amiről a minap már beszámoltunk a hírekben.

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu