A Titanfall világában játszódó projekt is készül az IP rendezőjétől?

És ez állítólag nem a Titanfall 3 lesz, ami még inkább érthetetlenné teszi a helyzetet.

 

A Respawn Entertainment, akiknek a Star Wars FPS-ét törölte az Electronic Arts, nem csak a Star Wars Jedi harmadik részén dolgoznak, hanem egy Titanfall-projekt is készül náluk. Erről a Giant Bombnak író Jeff Grubb beszélt a Game Mess Mornings legújabb adásában: „A Titanfall 3-ról folyamatosan beszélgetnek. Akárhányszor utánanézek, nem készítik el azt, egyszerűen nem. Van egy másik csapatuk, amelyik egy skunkworks projekten dolgozott, és ez nagyon korai [prototípusfejlesztés] stádiumban volt. A prototípus készítésnek különböző fázisai vannak, van egy nagyon korai, kis csapatos fázis, és most egy szélesebb, mintha ez már egy igazi projekt lenne, de még mindig a prototípus készítési fázisban van, és ez történt azzal a játékkal, és ez az eredeti Titanfall rendezőjétől származik. Ez a játék a mai állás szerint, amennyire én tudom, egy „Titanfall játék”, ami annak a világában van.

De mindenki, akivel beszélek, folyton azt mondja, hogy ez nem a Titanfall 3, mint egy játék online multiplayerrel és egy egyjátékos kampánnyal. Én erre rákérdezek, hogy akkor mi ez a játék? Még mindig nem tudom. De úgy érzem, ha megpróbálsz mindent beleadni a saját IP-dbe, csak bővítsd ki, hogy Titanfall 3 legyen. Találd ki a módját, hogy ez megtörténjen. És akkor eszembe jut, hogy a Titanfall 3-on lényegében a Titanfall Legendsszel dolgoztak, ami az Apex Legends része lett volna, de kihúzták a szőnyeget a lábuk alól, szóval nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy megváltoztatják a stratégiájukat, hogy végül tényleg elkészítik a Titanfall 3-at,” mondta Grubb.

2023 februárjában a Bloomberg számolt be arról, hogy az Electronic Arts törölte a Titanfall Legendset, egy be nem jelentett Apex Legends játékot, ami a Respawn Entertainmentnél készült. Az Apex Legends főszereplői mellett a Titanfall 2-ben látott BT is szerepelt volna…

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu