Ez lehet a következő Jurassic Park címe?! Újabb filmsorozatnak ágyazhat meg

MOZI HÍREK – Úgy tűnik, a „Park” és a „World” után a „City” következik a „Jurassic” szériában. A film 2025-ben kerülhet a mozikba.

 

 

Másfél év múlva visszatérhetünk a moziba, hogy a Universal Pictures új dinoszauruszfilmjét élvezhessük. Ám ennek nem Jurassic Park vagy Jurassic World lesz a címe. Ezzel egy újabb korszak, filmszéria kezdődik a franchise-ban. Ahogy a Chris Pratt és Bryce Dallas Howard főszereplésével készült trilógia, úgy a ezek is más nevet fognak viselni. Mi lesz az? Minden jel arra mutat, hogy „Jurassic City”.

Habár ez egyelőre csak pletyka, de olyan forrástól származik, aki a múltban már bizonyította, hogy nagyon jó kapcsolatai vannak a nagy hollywoodi stúdiók között.

Ő Daniel Richtman, aki eddig nem volt hajlandó, vagy nem tudott több részletet elárulni arról, hogy milyen történetet fogunk látni. Azt viszont tagadta, hogy nagy hatással lesz rá a Menekülés New Yorkból, John Carpenter és Kurt Russell legendás filmje.

Ez a napokban találgatások forrása volt, főleg ezzel a névvel. Azonban azt továbbra sem nagyon tudjuk, hogy az inspiráció honnan is érkezhet. A név utalhat a nagyvárosban kószáló dinoszauruszokra. Vagy akár egy másik dinópark neve is lehet. Tudjuk jól, három a magyar igazság. Talán végre rájöttek, hogyan lehet olyan dinoszaurusz-állatkertet létrehozni, ahol nincsenek biztonsági rések. Én személy szerint az előbbi verzió felé hajlok, még inkább a Jurassic World: Dominion után.

 

Mikorra várható a Jurassic City?

 

Ez a feltételezett Jurassic City 2025. július 2-án kerül a mozikba. Így a forgatás várhatóan a következő hetekben kezdődik. Akkor talán hivatalos híreket kapunk a címéről és a cselekményéről. Valamint a fontosabb szereplők neveit, hiszen – és ezt olyan médiumok is elmondták, mint a Variety – a két korábbi trilógia főszereplői közül várhatóan senki sem tér vissza. A film kulisszái mögött Gareth Edwards (Zsivány Egyes, Az Alkotó) áll majd.

Forrás: CBR

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu