Közvetítésre készül a Capcom és a Microsoft is!

A japán kiadó két, az amerikai techóriás pedig egy élő adással készül a következő napokban.

 

A Capcom közleménye szerint a Capcom Highlights két napon lesz megrendezve, és egyenként 15-20 percnyi adást kapunk, és egyikben sem lesz szó a Monster Hunter: Wildsról. Az első adás magyar szerint március nyolcadikán 0 órakor kezdődik, a második pedig március 12-én, szintén 0 órakor indul (vagy ha úgy tetszik, akkor 7-én és 11-én maradjunk tovább ébren, ha érdekel a közvetítés). A Capcom szerint a két műsor időpontja megváltozhat értesítés nélkül, és korhatáros játékokról lesznek hírek… de ez csak a tipikus kötelező figyelmeztetés; az időpontokon nem fog a japán cég változtatni.

A műsorvezető (vendégszereplő) egy, számunkra ismeretlen, amerikai YouTube-os lesz, FightinCowboy több mint 1,3 millió feliratkozóval Az első napon a Dragon’s Dogma II (PlayStation 5, Xbox Series, PC) és a Kunitsu-Gami: Path of the Goddess (PlayStation 5, Xbox Series, PC) lesz látható, a második napon pedig az Exoprimal (PlayStation 5, Xbox Series, PC, PlayStation 4, Xbox One), a Monster Hunter Now (iOS, Android), a Monster Hunter Stories (PlayStation 4, Nintendo Switch, PC), illetve a Street Fighter 6 (PlayStation 5, Xbox Series, PC, PlayStation 4) lesz látható YouTube-on és Twitchen.

A Microsoft pedig március 6-án, tehát holnap este, magyar idő szerint 19 órakor tartja meg a harminc perces Xbox Partner Preview közvetítést, amelyben több mint egy tucat új trailer lesz a külsős, third-party kiadók játékaiból. A Tales of Kanzera: Zau harcait és közlekedését láthatjuk, a Kunitsu-Gami: Path of Goddessből játékmenetet kapunk, a The First Berserker: Khazan is látható lesz, és pár másik cím is felbukkan majd a közvetítés során. Ezt a műsort is a YouTube-on vagy a Twitch-en követhetjük figyelemmel.

Ezek nem olyan nagyobb műsorok mint mondjuk egy Nintendo Direct, ami júniusban biztosan lesz, ha már E3 nem, de a kisebb/multiplatform játékok is figyelmet érdemelnek.

Forrás: Gematsu, Gematsu, Capcom, Microsoft, Twitch

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu