Kilenc klasszikus Electronic Arts sikerjáték érkezett meg a Steamre!

Kilenc Electronic Arts-klasszikus landol a Valve boltjában, ráadásul a legtöbbjük csupán 2 és 5 euró közötti összegbe kerül!

 

 

Ritkán fordul elő ilyesmi. Igaz, hogy a Steamen naponta jelennek meg videójátékok. Ám vannak olyan klasszikus címek, amelyek évtizedekkel ezelőtt jelentek meg. Azóta esélyük sem volt arra, hogy a mai digitális boltokba kerüljenek. Most azonban úgy tűnik, hogy az Electronic Arts elhatározásra jutott, és néhány ilyen terméket elkezdett terjeszteni a Steamen.

Ahogy arról az X/Twitteren beszámoltak, az EA néhány klasszikus videójátéka meglepetésszerűen megérkezett a Steamre.

Egészen pontosan kilenc klasszikus címről van szó, amelyekre sok felhasználó emlékezhet abból a korszakból, amelyben megjelentek. A maguk idejében a Populous játékok nagyon népszerűek voltak. Nekem a harmadik rész volt a kedvencem, de mindegyik remek. Ez egy, a civilizáció irányítására összpontosító valós idejű stratégiai játéksorozat. Vagy ott van a Dungeon Keeper, az egyik első „gonosz nagyúr-szimulátor”, amit feltehetőleg keveseknek kell bemutatni.

 

Electronic Arts-klasszikusok a Steamen:

  • The Saboteur
  • Populous
  • Populous II: Trials of the Olympian Gods
  • Populous: The Beginning
  • Command & Conquer – The Ultimate Collection
  • Sim City 3000 Unlimited
  • Sid Meier’s Alpha Centauri Planetary Pack
  • Dungeon Keeper Gold
  • Dungeon Keeper 2

 

Ott van még a The Saboteur, a közismert nevén a második világháborús GTA. Ezt az időközben megszűnt Pandemic Studios fejlesztette. A Command & Conquer játékok között több RTS játék is található, amelyek katonai összecsapásokat kínálnak, ahol a játékosoknak hadsereget kell építeniük és bővíteniük. A Sim City 3000-et egy nagyon szórakoztató városépítő és -menedzsment szimulátorként határozzák meg.

A Dungeon Keeper 2-t is kipróbálhatjuk, amely 1999-ben követte az első részt – mi is közöltünk róla retro kritikát. Érdemes megjegyezni, hogy ezek az Electronic Arts-címek március 21-ig akciósak a Steamen, sőt, a Valve boltjában is létrehoztak egy oldalt.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu