Jimmy Kimmel nem akárkinek vágott vissza az Oscar-gálán!

MOZI HÍREK – Jimmy Kimmel keményen visszaszólt Donald Trumpnak az Oscar-gálán: „Nem jött már el a börtön ideje?”

 

 

Az Oscar-gála házigazdája és késő esti humorista, Jimmy Kimmel vasárnap a színpadon szólt vissza Donald Trump volt elnöknek, miután Trump a közösségi médiában sértegette Kimmelt és a műsorvezetését.

„Azt mondták, hogy van egy plusz percünk, és nagyon büszke vagyok valamire, és arra gondoltam, hogy megoszthatnám veletek. Most kaptam egy kritikát” – mondta Kimmel a televíziós adás második felében, majd elővette a telefonját, hogy hangosan felolvassa Trump Truth Social című posztját – miközben nem említette név szerint a volt elnököt és a republikánusok várható jelöltjét.

Trump posztja – amelyet Kimmel hangosan felolvasott – így szól: „Volt-e valaha is rosszabb házigazda Jimmy Kimmelnél az Oscar-gálán. A nyitása egy átlagosnál kevésbé átlagos ember benyomását keltette, aki túlságosan is próbál olyasvalami lenni, ami nem ő, és soha nem is lehet. Szabaduljatok meg Kimmeltől, és talán cseréljétek le egy másik kimosott, de olcsó ABC „tehetségre”, George Slopanopoulosra. Ő mindenkit nagyobbnak, erősebbnek és elbűvölőbbnek mutatna a színpadon.”

„Bla, bla, bla, bla, tegyük újra naggyá Amerikát” – folytatta Kimmel. „Oké, most pedig, lássuk, kitaláljátok-e, melyik volt elnök posztolta ezt most a Truth Socialon. Valaki? Nem?”

„Nos, köszönöm, Trump elnök úr. Köszönöm, hogy nézi, meglep, hogy még mindig – nem jött már el a börtön ideje?” – mondta a humorista, ami éljenzést és nevetést váltott ki a közönségből.

Tegnap este Kimmel negyedik alkalommal volt az Oscar-gála házigazdája. A műsor előtt a CNN-nek adott interjújában Trumpról azt mondta: „A munkám egyik legszórakoztatóbb része, hogy tudom, utálja, ha gúnyolódnak rajta, és hogy gúnyt űz belőle”.

„És aztán időnként emlékeztet minket arra, hogy utálja, és dühös lesz. Szóval, ezt imádom. Némi örömöt érzek benne.”

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu