Ingyenessé válik egy többjátékos horror játék! [VIDEO]

Ráadásul nemsokára konzolokon is elérhetővé válik, de nem mindegyiken.

 

Egy nem is olyan rég megjelent címről van szó, ugyanis a PC-sek már szeptember 14-étől játszhatták a Deceit II-t, amiért 10 dollárt (kb. 4 ezer forintot) kértek eddig, de a játékot fejlesztő World Makers bejelentette, hogy PC-n már most free-to-play modellt alkalmaz, továbbá április 3-án PlayStation 5-re és Xbox Series-re is meg fog jelenni. Az eddig tervezett PlayStation 4-es és Xbox One-os verziók továbbra is tervben vannak.

James Thompson, a World Makers vezérigazgatója sajtóközleményében ezt írta: „Nem volt könnyű döntés free-to-play modellre váltani, de úgy gondoljuk, hogy ez a helyes döntés, hogy csökkentsük a belépési korlátokat, és biztosítsuk, hogy több ember élvezhesse a Deceit II-t. Azoknak a játékosoknak, akik már megvásárolták a játékot a modellváltás előtt, ingyenesen biztosítjuk a Werewolf DLC-t, három Crypt Key-t, játékbeli valutát és egy Season One Pass-t, hogy kifejezzük hálánkat a korai és folyamatos támogatásukért.”

A Deceit II egy közösségi, következtetés-levonásos horrorjáték, ahol két játékos megfertőződik. A fertőzöttek a rosszindulatú játékmester parancsát teljesítik, a többieknek pedig együtt kell dolgozniuk, hogy megmeneküljenek a rituáléból, és kitalálják, ki szervezkedik ellenük. Hozzuk össze a csapatot, hogy elindítsuk a száműzési rituálét. Hogy a dolgok még kaotikusabbá váljanak, egy harmadik csapat tagjaként is játszhatunk: az átkozottak egyik oldalon sem állnak. Amikor eljön az ideje, hogy száműzzünk valakit, döntsünk bölcsen; egy hamis vád elvetheti a kétség magvait, és szövetségesekből ellenséget csinálhat. A döntéseink alakítják a játékot, így minden meccs az ész harca lesz.

A Werewolf DLC tartalmazza a Wyrtorn Terrort, egy vérfarkast, és az első Terror, amely a játék kezdeti megjelenése óta hozzáadódik. Tartalmazni fogja továbbá a The Chemist szerepét, egy semleges átkozottat, akinek meg kell mérgeznie a csoport összes többi tagját, hogy megnyerje a rituálét. Egy új pálya, a Project Wurgen is elérhető lesz, amely egy korrupt létesítményben játszódik, amely számos embertelen állatkísérletnek volt tanúja. Ezek vezettek a Wyrtorn létrehozásához. Ez az új helyszín minden játékos számára ingyenesen elérhető lesz, így nem kötelező a DLC birtoklása.

A free-to-play modell elindítja a szezonokat is. Ezek olyan események, amelyek számos új feloldható elemmel jutalmazzák majd a játékidőt. Az előszezon már él a játékban, az első szezon pedig Humble Beginnings címmel április 3-án indul, és skineket, töltőképernyőket és egyebeket ad hozzá. Az első adag jutalom az esemény indulásakor landol, a többi pedig nem sokkal később érkezik. Érdemes lesz figyelni a húsvéti témájú eseményre is. Az új szezonokat kéthavonta tervezik, és mindig új okokat kínálnak majd arra, hogy visszatérjünk a rettegésbe.

Egy ingyenes játék sosem rossz ötlet.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu