A Gotham Knights fejlesztői egy újabb jelentős DC karakter-játékon dolgozhatnak?!

Egy új álláshirdetésből kiderült, hogy a Gotham Knights stúdiója, a WB Games Montreal segíti a Monolith Productions-t a készülő Wonder Woman játékban.

 

 

A WB Games Montreal, a Gotham Knights mögött álló stúdió a Monolith Productionsnek segíthet a készülő Wonder Woman játékban. Legalábbis egy újonnan felfedezett álláshirdetés szerint. A WB Montreal már jól ismeri a DC-univerzumot. Hiszen 2012-ben a Wii U-ra készült Batman: Arkham City Armored Editionnel segített a Rocksteadynek. Majd a következő évben megjelentette a Batman: Arkham Origins-t is.

Következő játékbeli vállalkozása az Arkhamverzumon kívülre vitte a Gotham Knights-szal, a szellemi utóddal, amely a denevércsalád többi tagjára helyezte a hangsúlyt, akik Batman halála után Gotham City védelmének feladatát látják el.

A Batman: Arkham Origins és a Gotham Knights is vegyes kritikákat kapott a megjelenéskor. Miután elkerülhetetlenül összehasonlították a Rocksteady DC-alapú kínálatával. A legújabb pletykák azonban azt sugallták, hogy a stúdió még nem állt készen arra, hogy elhagyja a DC-t. Ugyanis a WB Montreal állítólag egy új projekthez vesz fel munkatársakat, amely az anyavállalat Warner Bros. Discovery számos licencelt tulajdonságának egyikén alapul. E hónap elején egy álláshirdetésben egy kreatív igazgatót kerestek a projekt élére. Az illető ideális esetben olyan AAA akciójátékok készítésében szerzett tapasztalattal rendelkezik, mint az Arkham Origins és a Gotham Knights.

Most kiderült, hogy a WB Montreal egy újabb nagyszabású DC-alapú videójáték fejlesztésében segít. A stúdió nemrég hirdetett meg egy külsős fejlesztőművészt kereső álláshirdetést. A munkaköri leírásban pedig kifejezetten a Monolith Wonder Woman játékát nevezték meg a projektként, amelyen dolgozni fognak. Akit a munkára kiválasztanak, az arra fog specializálódni, hogy támogatást nyújtson a WB Montreal belső Level Art csapata és a külső, globális fejlesztői hálózat között. Valamint, hogy segítsen a játékon belüli kellékek, építészeti és természeti eszközök létrehozásában. Emellett segíteni fog a visszajelzési ciklusokban. Továbbá biztosítani fogja, hogy a játék eszközei időben és a lehető legjobb minőségben készüljenek el.

 

A Gotham Knights-féle WB Montreal segít a Monolith Wonder Woman játékában

 

A Monolith Productions legutóbb a Middle-earth: Shadow of Mordor-on végzett munkájáról volt ismert. Valamint annak 2017-es folytatása, a Middle-earth: Shadow of War című alkotáson dolgoztak. A The Game Awards 2021 során jelentették be, hogy egy Wonder Woman-játékot fejlesztenek. Azóta kevés részletet árultak el, eltekintve attól, hogy ez a Wonder Woman cím egy nyílt világú cím lesz. Valamint megtartja a Monolith Middle-earth kínálatából ismert és népszerű Nemesis rendszert.

A Warner Bros. azt is kijelentette, hogy a Wonder Woman nem lesz live service-játék, a közelmúltban megjelent hasonló címek, például a Suicide Squad: Kill the Justice League által elriasztott játékosok nagy megkönnyebbülésére.

Most tehát úgy tűnik, hogy a Monolith kap némi segítséget a Wonder Woman játék fejlesztéséhez. Egyelőre nem tudni, mikor jelenik meg a Wonder Woman játék. Ám a WB Montreal tapasztalata az olyan képregényes címekkel kapcsolatban, mint a Batman: Arkham Origins és a Gotham Knights, biztosan jól fog jönni a fejlesztési ciklus során.

Forrás: The Loadout

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu