Marvel 1943: Rise of Hydra: Amy Hennig játéka izgalmasnak tűnik [VIDEO]

A korábban a Legacy of Kain: Soul Reaver vagy az Uncharted kapcsán ismertté váló Amy Hennig már jó ideje dolgozik a Skydance New Mediánál a következő játékán, de arra még egy keveset várni kell, és most is gyanús valami.

 

A háború káoszában világok ütköznek össze. Amerika kapitánynak és Azzurinak, az 1940-es évek Fekete Párducának le kell győzniük nézeteltéréseiket, és kénytelenek kényelmetlen szövetséget kötni, hogy szembeszálljanak közös ellenségükkel. A Howlinc Commando-ból (Üvöltő Kommandó) Gabriel Jonesszal és Nanalival, a megszállt Párizsban bevetett wakandai kémmel együtt harcolva kell egyesíteniük erejüket, hogy megállítsák a baljós összeesküvést, amely azzal fenyeget, hogy a II. világháború pusztításai a Hydra végső felemelkedésévé válnak.

Az új trailer bepillantást enged a rajongóknak egy eredeti történetbe, amely egy második világháborús kalandba kalauzolja el a játékosokat a játék különböző pontjain játszható négy hős együttesével. A játék történetének kibontakozása során a játékosok négy központi karakter szerepét veszik át (a fiatal Steve Rogers, más néven Amerika Kapitány; Azzuri, T’Challa nagyapja és a második világháborús Fekete Párduc; Gabriel Jones, az Egyesült Államok katonája és a Howling Commandos tagja; valamint Nanali, egy wakandai kém, aki a megszállt Párizsban tevékenykedik).

Az új sztori videót az Epic Games State of Unreal műsora során mutatták be. Itt a Skydance New Media és az Epic Games bejelentette, hogy folyamatban lévő együttműködésükkel a legmodernebb vizuális megoldásokat hozzák el a Marvel 1943: Rise of Hydrába. A műsor során az Unreal Engine 5.4-ről volt szó, és itt a Skydance New Media bemutatta a trailert, valamint egy különleges ízelítőt az Amerika Kapitány és Fekete Párduc közötti kulcsfontosságú jelenetből a megszállt Párizsban. Izgalmas játékmenetre számíthatunk, amelyet a Marvel mérföldkőnek számító képregényei, filmjei és televíziós sorozatai ihlettek. A Marvel 1943: Rise of Hydra megragadja azt az akciót, izgalmat és világjáró kalandot, amely évtizedek óta gyönyörködteti a rajongókat.

A Marvel 1943: Rise of Hydra valamikor 2025-ben fog megjelenni. Nem tudjuk, mik a célplatformok. Csak nem a Nintendo Switch utódja miatt nem közölték? Azaz: csak nem a nagy N következő hardvere miatt nem mondták be például azt, hogy PlayStation 5, Xbox Series, Nintendo Switch 2, PC…?

Forrás: Gematsu, Marvel

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu