Star Wars: Outlaws: követik-e a nyugaton a dél-koreaiak példáját?

A dél-koreai korhatár-besorolásért felelős bizottság kiértékelte a Massive Entertainment és a Ubisoft játékát, és lehet, hogy a nyugaton az ESRB (Egyesült Államok) és a PEGI (Európa) hasonló módon járhat el a Star Wars: Outlawsszal.

 

A dél-koreaiak 19+ értékeléssel látták el a játékot, és feltehetőleg azért kapta ezt a viszonylag felnőtt korhatárt, mert egy pókerhez hasonló minijáték is van a Star Wars: Outlawsban. Ezt már a játék első trailer videójában is megmutatta a Ubisoft. Az értékelésben elhangzik a „spekulatív viselkedés valós szimulációja” illetve a „játékon belüli fogadással és osztalékkal rendelkező tartalmú minijáték” fogalom is. A Star Wars Jedi: Survivor ennél alacsonyabb értékelést kapott, ugyanis a Respawn Entertainment játéka a 15+ kategóriát kapta, és emiatt kíváncsiak leszünk arra, hogy az ESRB és a PEGI hogyan fogja értékelni…

A Massive Entertainment játéka nem ehet olyan messze a megjelenéstől, ugyanis általában ehhez közelítve szokták kiértékelni a címeket, és ebből kifolyólag számíthatunk arra, hogy a Ubisoft hamarosan pontosan közölni fogja, hogy mikortól lesz kapható a Star Wars: Outlaws. PC-n támogatni fogja az Nvidia RTX Direct Illluminationt és az RTGI-t. A fejlesztők így nyilatkoztak az Nvidia technológiájának támogatásáról:

„Itt a Massive Entertainmentnél a világépítés a DNS-ünk része, és mi sem bizonyítja jobban a mesterségünket, mint a legelső nyílt világú Star Wars-játék megalkotása. A galaxis külső peremén található, ikonikus és új helyszínekkel teli játékban a játékosok úgy tapasztalhatják meg a Star Wars alvilágát, ahogyan még soha. A DLSS 3 megfelelő teljesítményt biztosít ahhoz, hogy életre keltsük elképzeléseinket, és további sugárkövetési funkciókat támogassunk, így a játékosok teljesen elmerülhetnek Kay Vess és Nix kalandjaiban,” mondta a Massive Entertainment.

A Snowdrop engine-t használó Star Wars: Outlaws továbbra is csak annyival rendelkezik hivatalos megjelenési dátumként, hogy 2024. Talán valamikor ősszel fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re és PC-re… illetve a Ubisoftot ismerve talán Amazon Lunára is.

Forrás: WCCFTech, GRAC

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu