Digitális bólogatófejet kap a Sony Interactive Entertainment korábbi elnöke!

Jim Ryan, aki korábban néhány felettébb idióta kommenttel élt (elég csak a visszamenőleges játéktámogatás kritizálására, illetve a Közel-Keletre vonatkozó nyilatkozatára visszagondolni…), egyfajta búcsúajándékot kapott a korábbi munkahelyétől.

 

A PlayStation Stars digitális platformon keresztül lehet megszerezni a Jim Ryan bólogatófejet (angolul bobbleheadet), és ezt úgy lehet megszerezni, ha egy olyan játékot játszunk, amit az ő vezetősége alatt hozott össze a Sony. A Gran Turismo 7, a Marvel’s Spider-Man 2, a God of War: Ragnarök, a The Last of Us Part 2, a Ratchet & Clank: Rift Apart, illetve a Destiny 2 valamelyikét kell elindítani a jutalomhoz, így ha valamelyik megvan, könnyedén meg lehet szerezni a figurát.

„Segíts megünnepelni Jim Ryan 30 éves PlayStation-évfordulóját azzal, hogy játszol a sok lenyűgöző játék közül bármelyikkel, amelyet vezérigazgatóként támogatott, és kapsz egy különleges digitális gyűjtői ajándéktárgyat. Boldog nyugdíjas éveket, Jim!”, írja a bobblehead hivatalos jellemzése. Bizony, közel három évtizedet töltött el Ryan a Sony-nál, és ritkán vannak olyan dolgozók (névtől, cégtől függetlenül), akik ennyi ideig kitartanak egy helyen.

„30 év után úgy döntöttem, hogy 2024 márciusában nyugdíjba vonulok a Sony Interactive Entertainmenttől. Élveztem a lehetőséget, hogy egy olyan munkát végezhetek, amelyet szeretek egy nagyon különleges vállalatnál, ahol nagyszerű emberekkel és hihetetlen partnerekkel dolgozhatok együtt. De egyre nehezebben tudtam összeegyeztetni az Európában élést és az észak-amerikai munkát. Azzal a kiváltsággal távozom, hogy olyan termékeken dolgozhattam, amelyek világszerte milliók életét érintették meg; a PlayStation mindig az életem része marad, és a SIE jövőjét illetően optimistább vagyok, mint valaha. Szeretném megköszönni Yoshida-sannak, hogy ennyi bizalmat helyezett belém, és hogy hihetetlenül érzékeny és támogató vezető volt,” írta Ryan közleményében.

Jim Ryan 2019 óta állt a Sony Interactive Entertainment élén, így a PlayStation 5 rajtját is ő vezényelte le. A hónap végével távozik a cégtől; korábban az európai divíziót, illetve a nemzetközi marketinget vezette.

Forrás: VGC

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu