Dollhouse: Behind The Broken Mirror: a hideg kiráz majd ettől a babás horrorjátéktól! [VIDEO]

Az Indigo Studios, a Grindstone és a Soedesco egy érdekes belső nézetes horror-kaland játékkal készül a kurrens-gen platformokra, és a főszereplő egy régebben népszerű énekes, aki elveszett az emlékei között.

 

A Dollhouse: Behind the Broken Mirror filmes stílusban mesél el egy sötét és titokzatos történetet. Lépjünk be Eliza de Moor, az egykor ünnepelt énekesnő megtört elméjébe, aki most saját elfeledett emlékeinek labirintusában rekedt. Képes vagyunk-e összerakni múltjának rejtélyét, vagy elveszünk ebben a sötét és torz valóságban? Amióta Eliza összeesett a színpadon az előadása közben, amnéziában szenved. Az egyetlen reményt, hogy visszanyerje emlékeit, Stern doktor és kísérleti gyógyszere jelenti. Eliza szerepében a gyógyszer hatásaitól vezérelve navigálunk a valóságban és a törött tükör mögötti világban. Ez az utazás gyermekkori otthonának maradványaihoz, a Ravenhillben található Dollhouse Mansionba vezet, ahol kimondhatatlan borzalmak várnak ránk.

Miközben két csavaros valóság területeit kutatjuk át, terrorizáló ellenségekkel találkozunk baljós babák formájában, amelyek mindegyike Eliza egy-egy rejtett emlékét képviseli. Győzzük le ezeket az ellenségeket fegyveres harcban, vagy lopakodjunk, és megszerezzük Eliza emlékének töredékeit. Útközben különböző rejtvényekkel találkozunk, amelyek Eliza múltjának titkait őrzik. Minden rejtvény zökkenőmentesen illeszkedik a narratívába, ami a feszültség és az intrika keverékét adja hozzá. Fedezzük fel az igazságot a hátborzongató tájban elszórt nyomok összegyűjtésével és rejtvények megoldásával.

A játékban a döntéseink számítani fognak. Ezzel alakíthatjuk Eliza utazásának kimenetelét és meghatározva végső sorsát. A többféle végkifejletnek köszönhetően minden döntésnek súlya van, és minden cselekedetnek következményei vannak. Meg lehet-e sértetlenül megfejteni a rejtélyt, vagy áldozatul esünk a ránk leselkedő borzalmaknak?

A klasszikus noir vizuális stílust alkalmazó Dollhouse: Behind The Broken Mirror valamikor idén fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-e (Steam). A két világ, illetve a kettőt összekötő tükör az első Darkseedet juttatja az eszünkbe, és ott is az alternatív világba léphettünk át. Igaz, az egy point-and-click játék volt, és felettébb nem belső nézetes.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu