Top Gun 3: elhárult az egyik legnagyobb akadály a film elkészülte elől!

MOZI HÍREK – Tom Cruise-nak állítólag nagyon bejön a Top Gun 3 koncepciója. A rossz hír viszont az, hogy amilyen iszonyú elfoglalt, nem tudni, mikor érne majd rá leforgatni a filmet…

 

 

Nagyon jó hírek érkeztek a Tom Cruise főszereplésével készülő repülős-saga kapcsán. Kiderült ugyanis, hogy a Top Gun 3 zöld utat kapott. Ez azt mutatja, hogy az 1,493 milliárdos bevétel után nem kell újabb 38 évet várni. Jó, ha annyit tényleg nem is, de biztos, hogy a filmre még sokat kell várni. Ugyanis a forgatás még nem kezdődött el, és nem is várható, hogy egyhamar elkezdődik. Viszont jó hírek vannak arról, hogy mit fogunk látni, ha egyszer a moziszonra kerül.

Mint arról a Movieweb beszámolt, a film producere és Tom Cruise is el van ragadtatva a rendező „csodálatos” ötletétől a Top Gun 3-at illetően.

Kiderült, hogy Joseph Kosinski már dolgozik az ötletén és körvonalazza a filmben elmesélendő történetet. Utóbbi Jerry Bruckheimer producernek is tetszik. Ez remekül hangzik, hiszen a főnökök optimisták azzal kapcsolatban, hogy mi vár rájuk a jövőben.

„Tom Cruise lesz a főszereplő. Tom elképesztő. Sok időt töltöttünk vele. Van egy sztorink. Joe Kosinski-nek volt egy csodálatos ötlete a sztorival kapcsolatban, Tom pedig azt mondta, hogy nagyon tetszik neki, úgyhogy most fejlesztjük” – magyarázza. A rossz hír azonban az, hogy még eltarthat egy darabig, mire elkezdik a forgatást. „De sosem lehet tudni, mikor lesz, mert Tom annyira elfoglalt. Most forgatja a Mission: Impossible 8-at és utána is van egy filmje. Remélhetőleg kapunk egy olyan forgatókönyvet, amit szeret, és újra műsorra kerülünk.”

 

További részletek a Top Gun 3-ról

 

További információ, hogy Miles Teller és Glen Powell is visszatér a filmben Bradley „Rooster” Bradshaw hadnagy és Jake „Akasztófa” Seresin hadnagy szerepében. Mindez még több baráti rivalizálást jelenthet. Arról, hogy másokat viszontláthatunk-e, egyelőre nem érkeztek hírek. Egy biztos: Tom Cruise néhány lélegzetelállító mutatványára mindenképp számíthatunk majd.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu